LED kasvivalaisin Minufo 50W 4-band

115,00 

LED kasvivalaisin Minufo 50W, 4 aallonpituutta. 1W teholedejä käyttävä kompakti laajaspektrinen LED-kasvivalaisin huone- ja viljelykasveille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 302.1201 Osasto:

1W teholedejä käyttävä kompakti LED-kasvivalaisin huone- ja viljelykasveille. Valaisin on laajaspektrinen ja tuottaa myös oransseja aallonpituuksia, eli se sopii käytettäväksi myös tiloissa joihin ei tule lainkaan luonnonvaloa.

Miniufo voidaan ripustaa kattoon tai seinään (valaisimessa on mukana kiinnitysvaijerit). Ledit ovat suurimpien valmistajien (Bridgelux, Epistar, Cree etc.) valmistamia. Tuulettimet ovat tavallisia tietokonetuulettimia, ja ne voidaan tarvittaessa vaihtaa hiljaisempiin malleihin. Virtalähteissä on pikaliittimet, eli ne voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti.

Teho: 50W, Hyödyllinen valoteho (PAR): vastaa 150-200W Monimetallia, Aallonpituus: 460nm+610nm+630nm+660nm, Aallonpituuden painotus: 10%+10%+20%+60%, Käyttökohde: Viljely- ja huonekasvit, Mitat:175*62mm, Paino (kg): 0,98kg, Jäähdytys: Aktiivijäähdytys, Rungon väri: Valkoinen

HUOM! Miniufossa on vain yksi jäähdytysuuletin, minkä toiminta on erittäin olennaista. Ledien pitkäaikainen altistus korkeille lämpötiloille lyhentää merkittävästi niiden tehokasta käyttöaikaa, eli jos tuuletin sammuu, se tulee vaihtaa uuteen. Muutamien tuntien tai päivien käyttö ilman tuuletinta ei riko valaisinta, mutta pidempi jäähdyttämättömyys siis lyhentää merkittävästi valaisimen käyttöikää. Tuuletin on standardikokoinen tietokonetuuletin, ja sen vaihto on suhteellisen yksinkertaista.

LED-valaistuksesta yleisesti:

Jopa 85% energiansäästö verrattuna muihin valaisintyyppeihin
Yli 99% tuotetusta valosta on optimaalista aallonpituutta
100% tuotetusta valosta suuntautuu haluttuun kohteeseen
Täysi valoteho välittömästi
Pitkäikäisyys: käyttöaika ~50 000 – 100 000 tuntia
Ei lämpösäteilyä
Ei UV-säteilyä
Voidaan käyttää myös vajaateholla
Ei elohopeaa tai muita ympäristölle vaarallisia aineita
Led-valaisimen tuottaman hyödyllisen valon määrä kulutettuun energiaan nähden on ylivoimainen laajaspektrisiin perinteisiin valaisimiin verrattuna.

LED-valaisimet ovat muihin valaisintyyppeihin nähden ylivoimaisia erityisesti kasveille käyttökelpoisen valaistustehon ja energiankulutuksen kannalta. LED-valaisin saadaan tuottamaan 99%:sti ainoastaan niitä valon aallonpituuksia, joilla on eniten merkitystä käyttötarkoituksen kannalta. Koska tarpeettomia aallonpituuksia ei tuoteta lainkaan LED-valaisimessa, valaistuksessa säästetään jopa 85% energiaa muihin valaisintyyppeihin verrattuna. LED-valaisin ei tuota lainkaan lämpösäteilyä, joten se voidaan asentaa erittäin lähelle kasveja ilman haitallista lämpövaikutusta.

Paino 1,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LED kasvivalaisin Minufo 50W 4-band”
Scroll to Top