SPNA kasvivalaisin 250W

129,00 

SPNa-kasvivalaisin (suurpainenatrium-valaisin) jatkuvaan keinovalokasvatukseen tai luonnonvalon oheisvaloksi talvikaudella. Sopii huonekasveille, hyötykasveille, taimikasvatukseen yms.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 302.2101 Osasto:

SPNa-valaisin (suurpainenatrium-valaisin) jatkuvaan keinovalokasvatukseen tai luonnonvalon oheisvaloksi talvikaudella. Wing Reflector- tyyppinen heijastinyksikkö on hyvin kevyt ja heijastimen ja virtalähteen välisen kaapelin pituus on yli kolme metriä, joten valaisimen ripustaminen on helppoa. Heijastimessa on peilikirkas pinta (kuvassa heijastin on sinisen suojamuovin peittämä) ja valaisualaa voidaan säätää heijastinta taivuttamalla.

Valaisin on täydellinen käyttövalmis sarja, joka sisältää virtalähteen, heijastinyksikön keraamisella lampunkannalla, kaapelit ja virtajohdon (normaali maadoitettu pistotulppa), ripustusosat, ajastimen ja kasveille optimoidun SPNa-polttimon. Kaikki kaapelit on kytketty valmiiksi, eli valaisin on sellaisenaan valmis käyttöön. HUOM! Kuvassa oleva pistotulppa on virtalähteen ja heijastinyksikön välisen kaapelin pistoke. Heijastimen paino tarkoittaa käyttövalmista heijastinyksiköä ilman polttimoa ja kaapelin painoa.

Teho:250W
Polttimon kanta: E40
Heijastinyksikön mitat:500*330*130mm
Heijastinyksikön paino: 1,25kg
Kaapelin pituus: 20cm + 290cm
Virtajohdon pituus: 190cm
Virtalähteen mitat:200*100*70mm
Virtalähteen paino (kg): 1,50kg

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SPNA kasvivalaisin 250W”
Scroll to Top