Kasvivalaisin LED 50cm 20W Growlight

43,35 

LED-kasvivalaisin viherkasveille, yrteille ja vesiviljelyyn. 20W 50cm 1W linssillisillä ledeillä. Grow Light-mallisen LED-valaisimen aallonpituudet painottavat kasvien fotosynteesille olennaisimpia sinisiä, oransseja ja punaisia aallonpituuksia. Valaisimen punaiset ledit voidaan tarvittaessa sammuttaa, jolloin valo on melko neutraalin värinen valkoisen ja sinisen yhdistelmä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 302.1303 Osasto:

LED-kasvivalaisin viherkasveille, yrteille ja vesiviljelyyn 1W linssillisillä ledeillä. Grow Light-mallisen valaisimen aallonpituudet painottavat kasvien fotosynteesille olennaisimpia sinisiä, oransseja ja punaisia aallonpituuksia. Valaisimen punaiset ledit voidaan tarvittaessa sammuttaa, jolloin valo on melko neutraalin värinen valkoisen ja sinisen yhdistelmä. Sinisen ja valkoisen sävyt soveltuvat vegetatiivisen kasvun korostamiseen, punaisen, erityisesti 660nm punaisen sävyt taas kukitukseen ja hedelmien tuottoon.

Tämä LED-valaisin on suunniteltu korvaamaan tavanomainen loisteputkivalaisin koon, painon ja valotehon puolesta. Malli on passiivijäähdytteinen eli siinä ei ole tuulettimia.

Valaisimen valoteho on verrannollinen vastaavan pituisen hyvillä heijastimilla varustetun 3-putkisen T5 HO-loisteputkivalaisimen tehoon. Koska 1W linssilliset ledit kohdistavat valosäteilyn tarkasti yhteen suuntaan, valaisimen tehokas valaisuetäisyys on selvästi pidempi kuin loisteputkilla.

Growlight-C LED-valaisin on custom-tuote, joka on suunniteltu ja valmistettu erikoistilauksesta. Valaisimen koko on mahdollisimman modulaarinen. Tämä siksi, että käytännössä 50cm koko on yleiskäyttöinen ja se saadaan sopimaan useimpiin terraarioihin / vivaarioihin / kasvatuskaappeihin. Terraarioissa ja orkidealasikoissa valaisimet voidaan asettaa suoraan lasi- tai verkkokaton päälle ilman asennusjalkoja. Ikkunalaudalla tai kasvipöydällä kasvatettavien kasvien yläpuolelle valaisin on keveytensä ansiosta (574g ilman jalkoja, 660g jalkojen kanssa) helppo ripustaa esimerkiksi rautalangalla tai vahvalla siimalla.

HUOM! Ulosvedettävien ja helposti irrotettavien tukijalkojen asennusreiät kulkevat pituussuunnassa valaisimen rungon lävitse. Korvaamalla asennusjalat vastaavan paksuisella koko valaisimen läpi kulkevalla terästangolla (saatavilla rautakaupoista) valaisimeen voidaan helposti tehdä pidemmät asennusjalat tai useampia valaisimia voidaan asettaa peräkkäin tankoparin muodostamaan apurunkoon.

Tekniset tiedot:

 • Malli: Growlight-C 20W
 • Teho: 20W
 • LED: 1W linssillä 24kpl
 • Aallonpituus: 8 kpl valkoinen (10 000K), 3 kpl sininen 430nm, 4 kpl sininen 460nm, 2 kpl Oranssi 615nm, 3 kpl punainen 630nm, 4 kpl punainen 660nm
 • Käyttökohde: Kasvatusteltat, kasviterraariot ja – lasikot, viherkasvit yms.
 • Tukijalat: säädettävä pituus 70cm asti, irrotettavissa, sopivat max. 12mm kehykseen / lasiin
 • Virtakytkin: 3-asentoinen, OFF / kaikki ledit päällä / valkoiset+siniset ledit päällä
 • Jäähdytys: Passiivijäähdytys (alumiinirunko)
 • Rungon mitat: 50*10,6*2,2cm
 • Paino: 660g (574g ilman jalkoja)
 • Standardi: 230V, 50Hz, IP44, Europlug, ulkoinen muuntajayksikkö
Paino 1,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kasvivalaisin LED 50cm 20W Growlight”
Scroll to Top