Akvaariot ja Akvaariotarvikkeet - Huippuedullinen Akvaterra.eu-verkkokauppa

Akvaterra.eu on Vega Systems Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jolla ei ole yleisölle avointa vähittäismyyntitoimipistettä.

Vega Systems Oy
Y-tunnus: 2044090-0
PL 44
FI-00521 Helsinki
FINLAND
alv rek.

Sähköposti: office @ (ylläoleva yhtiön nimi yhteen kirjoitettuna ilman Oy:tä) .fi

Yhteydenotto onnistuu parhaiten sähköpostilla. Tarvittaessa Vega Systems Oy:lle voi soittaa (045-1125304).

Tilausten nouto on mahdollista Helsingin varastolta. Verkkokauppatilauksissa nouto on valittavissa toimitustavaksi, ”NOUDETTAVA”-merkityt tuotteet ovat saatavilla ainoastaan noudettuina ja lisäksi varastolta voi ostaa yksittäisiä tuotteita kuten esimerkiksi meriakvaariosuolaa yms. käteisnoutona ilman verkkokauppatilausta sopimalla noudosta etukäteen.

Noutoaika on MAANANTAISIN klo 17.00 – 20.00 ja TORSTAISIN klo 17.00 – 20.00.

Varaston osoite; Loisteputki 4, 00750 Helsinki. Rakennuksen keskellä oleva nosto-ovi C. Ovet ovat iltaisin lukossa, joten tilausta noudettaessa on soitettava Vega Systems Oy:n puhelimeen; 045-112 5304.

Noutotilauksiin ei lisätä toimituskuluja.

HUOM! Jos varasto on noutoaikana poikkeuksellisesti suljettu, siitä ilmoitetaan Ajankohtaista-sivulla. Jos ollaan tulossa pidemmän matkan päästä, kannattaa varmuuden vuoksi soittaa ja tarkistaa että tilaus on noudettavissa.

(HUOM! Akvaterra.eu – verkkokauppaa pyöritetään osa-aikaisella henkilökunnalla, joten yrityksellä ei ole kiinteitä aukioloaikoja (= asiakaspalveluaikoja). Tämä aiheuttaa viiveitä yhteydenottojen käsittelyssä. Puhelimeen ei välttämättä vastata hetkellä X, tai edes päivänä X, mutta yleisesti ottaen n. 85% ajasta puhelimeen voidaan vastata. Jos puhelimeen ei vastata, voi soittaa uudelleen. Sähköpostitiedusteluihin ei todennäköisesti vastata “heti”, vaan vastaamiseen voi kulua useita päiviä- erityisesti jos kysytty asia edellyttää tarkistuksia kuten esimerkiksi tuotteen mittaamista. Jos sähköpostiin ei vastata, voi kysyä uudelleen.)

Akvaariotarvikkeet - huippuedullinen akvaterra.eu-verkkokauppa.
Scroll to Top