LED kasvivalaisin 120W 5-band Standard

0,00 

LED-kasvivalaisin 120W 5-band huonekasveille, kasvihuoneeseen, kasvatustelttaan yms. Tehokkaita 1W ledejä käyttävä energiaa säästävä kasvivalaisin.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 302.1101 Osasto:

LED-kasvivalaisimet on tehty painottamaan vegetatiivista kasvua eli ne soveltuvat erityisen hyvin nopeakasvuisten hyötykasvien, kuten avomaalla suorassa auringonpaisteessa kasvavien chilien ja yrttien kasvattamiseen. Ne soveltuvat erinomaisesti myös muille huonekasveille. Valaisimen jäähdytys on aktiivinen (rungon sisällä on ns. tietokonetuulettimia, jotka puhaltavat ylöspäin). Koska LED-valaisin lämpenee yläpuolelta, sitä ei voi asentaa kiinteästi kattoa tai muuta yläpuolista tasoa vasten, vaan se asennetaan ripustukseen. Ledien käyttöikä on olennaisesti sidoksissa kytkentäpiirin tehokkaaseen jäähtymiseen, eli valaisimen yläpuolisen ilmankierron tulee olla esteetöntä ja aktiivituulettimet on tarvittaessa vaihdettava.

Valaisimissa on mukana kiinnitysvaijerit. Ledit ovat suurimpien valmistajien (Bridgelux, Cree, Epistar etc.) valmistamia. Tuulettimet ovat tavallisia tietokonetuulettimia, ja ne voidaan tarvittaessa vaihtaa hiljaisempiin malleihin. Virtalähteissä on pikaliittimet, eli ne voidaan tarvittaessa vaihtaa helposti.

Yleismallinen (Standard) – valaisin on laajaspektrinen, eli se sopii käytettäväksi myös tiloissa joihin ei tule lainkaan luonnonvaloa. Standard-valaisimen spektri on mahdollisimman tasapainoinen, eli se sopii käytettäväksi sekä lehti- että kukkakasvien kanssa. Akvaterra.eu – Standard valaisimessa on painotettu hieman sinistä aallonpituutta, mikä ehkäisee honteloa kasvua. Mallissa käytetään 1W ledejä, jotta spektri saadaan ledien suuren määrän avulla mahdollisimman tasapainoiseksi koko valaisualueelle, myös lähietäisyydeltä.

Teho: 120W (1W ledit)
Hyödyllinen valoteho (PAR): vastaa 500-600W SpNa:ta
Aallonpituus: 430nm+460nm+610nm+630nm+660nm
Aallonpituuden painotus: 7,1%+8,9%+12,5%+12,5%+58,9%
Käyttökohde: Viljely- ja huonekasvit, Kasvu + kukitus
Mitat: 400*213*71mm
Paino (kg): 4,00kg
Jäähdytys: Aktiivijäähdytys
Rungon väri: Valkoinen

Lisäinformaatiota valaisimen tuottaman valon sävystä ja havainnekuvien selitykset on koottu omalle sivulleen: www.akvaterra.eu/at089.html

LED-valaistuksesta yleisesti:

Jopa 85% energiansäästö verrattuna muihin valaisintyyppeihin
Yli 99% tuotetusta valosta on optimaalista aallonpituutta
100% tuotetusta valosta suuntautuu haluttuun kohteeseen
Täysi valoteho välittömästi
Pitkäikäisyys: käyttöaika ~50 000 – 100 000 tuntia
Ei lämpösäteilyä
Ei UV-säteilyä
Voidaan käyttää myös vajaateholla
Ei elohopeaa tai muita ympäristölle vaarallisia aineita

Led-valaisimen tuottaman hyödyllisen valon määrä kulutettuun energiaan nähden on ylivoimainen laajaspektrisiin perinteisiin valaisimiin verrattuna.

LED-valaisimet ovat muihin valaisintyyppeihin nähden ylivoimaisia erityisesti kasveille käyttökelpoisen valaistustehon ja energiankulutuksen kannalta. LED-valaisin saadaan tuottamaan 99%:sti ainoastaan niitä valon aallonpituuksia, joilla on eniten merkitystä käyttötarkoituksen kannalta. Koska tarpeettomia aallonpituuksia ei tuoteta lainkaan LED-valaisimessa, valaistuksessa säästetään jopa 85% energiaa muihin valaisintyyppeihin verrattuna. LED-valaisin ei tuota lainkaan lämpösäteilyä, joten se voidaan asentaa erittäin lähelle kasveja ilman haitallista lämpövaikutusta.

Loppu (Hinta 215,00 EUR)

Paino 5,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LED kasvivalaisin 120W 5-band Standard”
Scroll to Top