Lämpömatto PVC 30W 30*50cm Terraario / Taimikasvatus

34,03 

30*50cm 30W PVC-pintainen terraarion lämpömatto soveltuu myös kosteisiin terraarioihin ja terraarion sisäpuolella käytettäväksi. Sopii myös taimilaatikoiden yms. lämmittämiseen. PVC-pintainen matto ei kuitenkaan kestä suurempien eläinten teräviä kynsiä tai vastaavaa kulutusta.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.1203 Osasto:

30*50cm PVC-pintainen terraarion lämpömatto soveltuu myös kosteisiin tiloihin (ei veteen upotettavaksi). HM-02-lämpömatot soveltuvat terraarion ulkopuoliseen ja sisäpuoliseen käyttöön tai seinäasennukseen. Sopii myös taimilaatikoiden yms. lämmittämiseen. PVC-pintainen matto ei kuitenkaan kestä suojaamattomana suurempien eläinten teräviä kynsiä.

Lämpömattoa ei saa leikata, puhkaista tai taivuttaa jyrkästi. Lämpömattoa ei saa asentaa painon alle, sen päälle ei saa varsinkaan asettaa pistemäistä kuormitusta eikä sitä tule asettaa ahtaaseen suljettuun tilaan, missä se voi ylikuumentua. Kun matto asennetaan terraarion alle, terraario on asetettava tukien varaan jotta lämpömaton päälle ei tule lainkaan painoa.

HUOM! Lämpömatot ovat teknisesti rajallisen käyttöiän omaavia laitteita. Uusi lämpömatto lämpenee suhteellisen tasaisesti koko alaltaan, ainoastaan reunat tuntuvat hieman keskiosia viileämmiltä kun matto on ollut päällä 10-15 minuuttia. Lämpömaton on tarkoitus olla lämmin, ei kuuma, eli maton koosta, tehosta ja tyypistä riippuen pintalämpötila on noin 40-55 astetta. Ikääntyessään lämpömaton vastusalue voi kuitenkin vähitellen menettää sähkönjohtavuuttaan jolloin yhä suurempi osa maton pinnasta ei enää lämpene kunnolla ja keskialue virtajohdon pään tuntumassa alkaa muuttua selvästi kuumemmaksi. Tällöin matto on käyttöikänsä päässä ja se tulee vaihtaa. (Nämä turvallisuusohjeet koskevat kaikkia lämpömattoja maton tyypistä ja valmistajasta riippumatta.)

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpömatto PVC 30W 30*50cm Terraario / Taimikasvatus”
Scroll to Top