Terraarion Lämpömatto HM-01 35W 65*28cm

25,21 

35W 65*28cm lämpömatto / lämpöalusta kasvien / taimilaatikon lämmittämiseen, terraarion lämmittämiseen, matelijan lämpömatoksi, lämpöalustaksi untuvikoille yms. nuorille lämpöä tarvitseville eläimille. Laminoidut lämpömatot soveltuvat terraarion ulkopuoliseen käyttöön.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.1106 Osasto:

35W 65*28cm lämpömatto / lämpöalusta kasvien / taimilaatikon lämmittämiseen, terraarion lämmittämiseen, matelijan lämpömatoksi, lämpöalustaksi untuvikoille yms. nuorille lämpöä tarvitseville eläimille. Laminoidut lämpömatot soveltuvat terraarion ulkopuoliseen käyttöön tai seinäasennukseen. Laminaattirakenteinen matto on erittäin ohut ja roiskevesitiivis.

Lämpömattoa ei saa leikata, puhkaista tai taivuttaa jyrkästi. Lämpömattoa ei saa asentaa painon alle, sen päälle ei saa varsinkaan asettaa pistemäistä kuormitusta eikä sitä tule asettaa ahtaaseen suljettuun tilaan, missä se voi ylikuumentua. Kun matto asennetaan terraarion alle, terraario on asetettava tukien varaan jotta lämpömaton päälle ei tule lainkaan painoa.

HUOM! Lämpömatot ovat teknisesti rajallisen käyttöiän omaavia laitteita. Uusi lämpömatto lämpenee suhteellisen tasaisesti koko alaltaan, ainoastaan reunat tuntuvat hieman keskiosia viileämmiltä kun matto on ollut päällä 10-15 minuuttia. Lämpömaton on tarkoitus olla lämmin, ei kuuma, eli maton koosta, tehosta ja tyypistä riippuen pintalämpötila on noin 40-55 astetta. Ikääntyessään lämpömaton vastusalue voi kuitenkin vähitellen menettää sähkönjohtavuuttaan jolloin yhä suurempi osa maton pinnasta ei enää lämpene kunnolla ja keskialue virtajohdon pään tuntumassa alkaa muuttua selvästi kuumemmaksi. Tällöin matto on käyttöikänsä päässä ja se tulee vaihtaa. (Nämä turvallisuusohjeet koskevat kaikkia lämpömattoja maton tyypistä ja valmistajasta riippumatta.)

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraarion Lämpömatto HM-01 35W 65*28cm”
Scroll to Top