Lämpömatto PVC 20W 20*35cm Terraario / Taimikasvatus

24,95 

Terraarion lämpömatto PVC 20*35cm terraarioiden ja taimilaatikoiden lämmittämiseen yms. pohjalämpöä tarvitsevaan kohteeseen. HM-02-lämpömatot soveltuvat terraarion ulkopuoliseen ja sisäpuoliseen käyttöön tai seinäasennukseen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.1202 Osasto:

Terraarion lämpömatto 20*35cm terraarion lämmittämiseen, taimilaatikon pohjalämmöksi yms.lämpöalustaa tarvitsevaan kohteeseen. PVC-pintainen lämpömatto soveltuu myös kosteisiin tiloihin (ei veteen upotettavaksi). HM-02-lämpömatot soveltuvat terraarion ulkopuoliseen ja sisäpuoliseen käyttöön tai seinäasennukseen. PVC-pintainen matto ei kuitenkaan kestä suojaamattomana suurempien eläinten teräviä kynsiä.

Lämpömattoa ei saa leikata, puhkaista tai taivuttaa jyrkästi. Lämpömattoa ei saa asentaa painon alle, sen päälle ei saa varsinkaan asettaa pistemäistä kuormitusta eikä sitä tule asettaa ahtaaseen suljettuun tilaan, missä se voi ylikuumentua. Kun matto asennetaan terraarion alle, terraario on asetettava tukien varaan jotta lämpömaton päälle ei tule lainkaan painoa.

HUOM! Lämpömatot ovat teknisesti rajallisen käyttöiän omaavia laitteita. Uusi lämpömatto lämpenee suhteellisen tasaisesti koko alaltaan, ainoastaan reunat tuntuvat hieman keskiosia viileämmiltä kun matto on ollut päällä 10-15 minuuttia. Lämpömaton on tarkoitus olla lämmin, ei kuuma, eli maton koosta, tehosta ja tyypistä riippuen pintalämpötila on noin 40-55 astetta. Ikääntyessään lämpömaton vastusalue voi kuitenkin vähitellen menettää sähkönjohtavuuttaan jolloin yhä suurempi osa maton pinnasta ei enää lämpene kunnolla ja keskialue virtajohdon pään tuntumassa alkaa muuttua selvästi kuumemmaksi. Tällöin matto on käyttöikänsä päässä ja se tulee vaihtaa. (Nämä turvallisuusohjeet koskevat kaikkia lämpömattoja maton tyypistä ja valmistajasta riippumatta.)

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpömatto PVC 20W 20*35cm Terraario / Taimikasvatus”
Scroll to Top