Terraarion Lämpömatto HM-01 45W 80*28cm

28,77 

Edullinen matelijan lämpömatto / lämpötyyny 45W 80*28cm. Lämpömaton pintalämpötila n. 40-55 astetta.Laminaattirakenteinen lämpömatto on roiskevesitiivis, mutta se on tarkoitettu terraarion ulkopuolella käytettäväksi.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.1107 Osasto:

Edullinen matelijan lämpömatto / lämpötyyny 45W 80*28cm. Lämpömatto sopii terraarion pienoiskasvihuoneen yms yleiseen lämmittämiseen tai rajattua pohjalämmitystä tarvitseviin kohteisiin, kuten terraarion pohjalla olevan lämpimän alueen luomiseen tai taimilaatikon / idätyslaatikon, kukkaruukun yms lämmittämiseen. Laminoidut lämpömatot soveltuvat terraarion ulkopuoliseen käyttöön tai seinäasennukseen. Laminaattirakenteinen matto on erittäin ohut ja roiskevesitiivis.

Lämpömattoa ei saa leikata, puhkaista tai taivuttaa jyrkästi. Lämpömattoa ei saa asentaa painon alle, sen päälle ei saa varsinkaan asettaa pistemäistä kuormitusta eikä sitä tule asettaa ahtaaseen suljettuun tilaan, missä se voi ylikuumentua. Kun matto asennetaan terraarion alle, terraario on asetettava tukien varaan jotta lämpömaton päälle ei tule lainkaan painoa.

HUOM! Lämpömatot ovat teknisesti rajallisen käyttöiän omaavia laitteita. Uusi lämpömatto lämpenee suhteellisen tasaisesti koko alaltaan, ainoastaan reunat tuntuvat hieman keskiosia viileämmiltä kun matto on ollut päällä 10-15 minuuttia. Lämpömaton on tarkoitus olla lämmin, ei kuuma, eli maton koosta, tehosta ja tyypistä riippuen pintalämpötila on noin 40-55 astetta. Ikääntyessään lämpömaton vastusalue voi kuitenkin vähitellen menettää sähkönjohtavuuttaan jolloin yhä suurempi osa maton pinnasta ei enää lämpene kunnolla ja keskialue virtajohdon pään tuntumassa alkaa muuttua selvästi kuumemmaksi. Tällöin matto on käyttöikänsä päässä ja se tulee vaihtaa. (Nämä turvallisuusohjeet koskevat kaikkia lämpömattoja maton tyypistä ja valmistajasta riippumatta.)

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraarion Lämpömatto HM-01 45W 80*28cm”
Scroll to Top