Sale!

Akvaarion sisäsuodatin 950 l/h

12,40 

Akvaarion sisäsuodatin 950 l/h säädettävällä suihkuputkella. Tässä suodatinmallissa sisääntuleva vesi ohjataan suodatinkotelon alaosasta suodatinmateriaalin läpi, mikä estää ohivirtauksen suodatinmateriaalien ohitse.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.2110 Osasto:

Akvaarion suodatin, sisäsuodatin säädettävällä suihkuputkella. Tässä suodatinmallissa sisääntuleva vesi ohjataan suodatinkotelon alaosasta suodatinmateriaalin läpi, mikä estää ohivirtauksen suodatinmateriaalien ohitse. Suodatinkotelon rakenne mahdollistaa vapaavalintaisten suodatinmateriaalien käyttämisen eikä mallikohtaisia suodatinpatruunoita tarvita. Suodatinkotelossa on irrotettava kori hienojakoiselle suodatinmateriaalille kuten aktiivihiilelle ja muu materiaalitila voidaan täyttää suodatinvanulla, keraamisilla rakeilla tms.

Käänneltävä suihkuputki levittää ulosvirtauksen tehokkaasti ja ehkäisee tarvittaessa pintakalvon syntymistä. Tässä suodatinmallissa ei ole mukana varsinaisia letkuliittimiä, mutta ¾ ja 12/18mm letkut on mahdollista kiinnittää suutinosiin, jolloin suodatinta voidaan käyttää myös vesipumppuna akvaarion tyhjentämisessä tai esim. akvaarion yläpuolisen valutussuodattimen tai lammikon puron pumppuna.

Käyttökohde: Makea / merivesi (ruostumaton akseli), Pumppausteho (l/h): 950 l/h, Nostokorkeus (m): 1.0m, Teho (W): 11,5W, Rungon mitat: 166*69*80(302)mm, Paino (kg): 0,44kg

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaarion sisäsuodatin 950 l/h”
Scroll to Top