Sale!

Termostaattiyksikkö 230V 16A Komponentti

4,96 

Termostaattiyksikkö 230V, 16A. Termostaattiyksiköksi erittäin edullinen vaihtoehto suuremman terraarion, kasvihuoneen yms. tilan lämmityksen ohjaamiseen.

HUOM! Kyseessä on termostaatti- / ohjausyksikkökomponentti ilman muita osia. strong>Laite ei ole sellaisenaan käyttövalmis, vaan se vastaa esimerkiksi lattialämmitysjärjestelmissä olevaa termostaattiyksikköä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 104.2102 Osasto:

Thermo Heater Controller – termostaattiyksikköä voidaan käyttää terraarion, kasvihuoneen tai pienen huoneen termostaattina lämpötilan kontrollointiin. 230V jännite, max 16A kuormitus, 5°C -30°C lämpötila-alue. Termostaatin käyttö edellyttää kustomoidun kyseiseen tilaan sopivan lämmitysjärjestelmän rakentamista, joten se sopii parhaiten hieman suurempiin tiloihin. Termostaattiyksiköksi tämä on kuitenkin erittäin edullinen vaihtoehto.

HUOM! Kyseessä on termostaatti- / ohjausyksikkökomponentti ilman muita osia. strong>Laite ei ole sellaisenaan käyttövalmis, vaan se vastaa esimerkiksi lattialämmitysjärjestelmissä olevaa termostaattiyksikköä. Käyttö edellyttää virtajohdon ja varsinaisen lämmityslaitteen (lämmityskaapeli, pistokepaikka lampulle tai keraamiselle polttimolle) liittämistä, ja periaatteessa järjestelmän saa koota vain sähköasentaja.

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Termostaattiyksikkö 230V 16A Komponentti”
Scroll to Top