Sale!

Akvaarion sisäsuodatin 380 l/h HL-BT400

Original price was: 12,10 €.Current price is: 9,92 €.

Edullinen akvaarion sisäsuodatin 380 l/h suodattimen ja upotettavan vesipumpun yhdistelmä akvaarioihin, puutarhalammikoihin, vesiviljelyyn yms. Mukana mm. Letkuliittmet.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.2102 Osasto:

Hailean HL-BT-sisäsuodattimet on suunniteltu sisäsuodattimen ja upotettavan vesipumpun yhdistelmiksi, joten niitä voidaan suodattimen kokoonpanoa muuttelemalla käyttää monipuolisesti erilaisiin suodatus- ja vedenkierrätys- ja pumppaustehtäviin. HL-BT-malleissa on säädettävillä nivelillä varustettu ulostulovirtauksen tehokkaasti hajauttava suihkuputki ja suodatinkammion sisällä normaalin vaahtomuovipatruunan lisäksi irrotettava kori irtonaiselle suodatinmateriaalille (esim. aktiivihiili tai keraamiset rakeet). Rakenteen etuna on mahdollisuus käyttää vapaavalintaista suodatinmateriaalia. Mallikohtaisia vaahtomuovipatruunoita ei tarvita, vaan käyttötarkoitukseen nähden soveliaasta vanusta / vaahtomuovista voidaan leikata koteloon sopiva suodatinpatruuna. Suodatin imee veden sisään kotelon alaosasta, joten kaikki suodattimen kierrättämä vesi kulkee automaattisesti suodatinmateriaalien läpi. Koko suodatinkotelo voidaan täyttää kokonaan vanulla, vaahtomuovilla tai irtonaisella materiaalilla tai suodatinmateriaalia voidaan sijoittaa ainoastaan kotelon ylä- tai alaosaan. Suodatinmateriaalit tulevat suodattimen mukana.

HL-BT-mallit sopivat sekä suodattamiseen että kiertovesipumpuiksi. HL-BT400/700/1000-suodattimien mukana tulee suihkuputken ja kääntyvien nivelosien lisäksi ilmastinliitin ilmaletkuineen ja letkuliitin, joten suodatinta voidaan käyttää letkulla varustettuna myös esimerkiksi ulkoisen suodattimen pumppuna ja akvaarion tyhjennyspumppuna. HL-BT400/700/1000-malleissa on keraaminen akseli, jonka korroosionkestävyys on erinomainen myös merivedessä. HL-BT200-mallissa akseli on ruostumatonta terästä.

Tyyppi: Akvaarion sisäsuodatin / upotettava vesipumppu, Käyttökohde: Makea / merivesi (keraaminen akseli), Pumppausteho: 380 l/h, Nostokorkeus (m): 0,9m, Teho (W): 7W, Rungon mitat: 43*57*186mm

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaarion sisäsuodatin 380 l/h HL-BT400”
Scroll to Top