Akvaariolämmitin 25W 18-32°C HA

11,00 

Edullinen akvaariolämmitin, lasirunkoinen, termostaatilla, 18-32°C säätöalueella ja merkkivalolla. 25W akvaariolämmitin soveltuu nanoakvaarioihin, lämmittimen pituus on vain 20cm.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 201.1117 Osasto:

Akvaarion termostaattilämmitin, lasirunkoinen, termostaatilla, 18-32°C säätöalueella ja merkkivalolla varustettu kokonaan veteen upotetteva malli. Mukana on kaksi kiinnitysimukuppia pidikkeineen. Lämmittimet ovat täysin vesitiiviitä, eli ne voidaan upottaa kokonaan veden alle ja sijoittaa joko pysty- tai vaakatasoon.

HUOM! Lasirunkoinen lämmitin on erittäin korroosionkestävä, mutta lasi on herkkä kolhujen lisäksi äkillisille lämpötilan vaihteluille. Lämmittimen lasirungon tulee olla aina kokonaisuudessaan veden alla ja lämmitin tulee kytkeä päälle / pois päältä sen ollessa kokonaan vedessä. Päällä olleen lämmittimen tulee lisäksi antaa jäähtyä hetken aikaan ennen sen nostamista ylös akvaariosta, koska äkillinen lämpötilan muutos saattaa särkeä lasin. 25W akvaariolämmitin soveltuu nanoakvaarioihin, lämmittimen pituus on vain 20cm.

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaariolämmitin 25W 18-32°C HA”
Scroll to Top