Akvaariolämmitin 300W 18-32°C HA

13,25 

Akvaarion termostaattilämmitin, kokonaan veteen upotetteva malli, 300W teho, säätöalue 18-32°C, lämmittimen päälläolon ilmaiseva merkkivalo. Mukana on kaksi kiinnitysimukuppia pidikkeineen. Lämmittimet ovat täysin vesitiiviitä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 201.1107 Osasto:

Akvaarion termostaattilämmitin, kokonaan veteen upotetteva malli, 300W teho, lasirunkoinen, termostaatin säätöalue18-32°C, lämmittimen päälläolon ilmaiseva merkkivalo. Mukana on kaksi kiinnitysimukuppia pidikkeineen. Lämmittimet ovat täysin vesitiiviitä, eli ne voidaan upottaa kokonaan veden alle ja sijoittaa joko pysty- tai vaakatasoon.

HUOM! Lasirunkoinen lämmitin on erittäin korroosionkestävä, mutta lasi on herkkä kolhujen lisäksi äkillisille lämpötilan vaihteluille. Lämmittimen lasirungon tulee olla aina kokonaisuudessaan veden alla ja lämmitin tulee kytkeä päälle / pois päältä sen ollessa kokonaan vedessä. Päällä olleen lämmittimen tulee lisäksi antaa jäähtyä hetken aikaan ennen sen nostamista ylös akvaariosta, koska äkillinen lämpötilan muutos saattaa särkeä lasin.

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaariolämmitin 300W 18-32°C HA”
Scroll to Top