Akvaariolämmitin 75W 16-32ºC HT

9,25 

Lasirunkoinen termostaattilämmitin akvaarioon, 75W, 18-32°C säätöalue ja päälläolon ilmaiseva merkkivalo. Lämmitin on erittäin korroosionkestävä, mutta lasi on herkkä kolhujen lisäksi äkillisille lämpötilan vaihteluille. Lämmittimen lasirungon tulee olla aina kokonaisuudessaan veden alla ja lämmitin tulee kytkeä päälle / pois päältä sen ollessa kokonaan vedessä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 201.1111 Osasto:

Lasirunkoinen termostaattilämmitin akvaarioon, 18-32°C säätöalueella ja päälläolon ilmaisevalla merkkivalolla. Mukana on kaksi kiinnitysimukuppia pidikkeineen. Lämmitin on täysin vesitiivis, eli se voidaan upottaa kokonaan veden alle ja sijoittaa joko pysty- tai vaakatasoon.

HUOM! Lasirunkoinen lämmitin on erittäin korroosionkestävä, mutta lasi on herkkä kolhujen lisäksi äkillisille lämpötilan vaihteluille. Lämmittimen lasirungon tulee olla aina kokonaisuudessaan veden alla ja lämmitin tulee kytkeä päälle / pois päältä sen ollessa kokonaan vedessä. Päällä olleen lämmittimen tulee lisäksi antaa jäähtyä hetken aikaan ennen sen nostamista ylös akvaariosta, koska äkillinen lämpötilan muutos saattaa särkeä lasin.

Teho: 75W, Säätöalue (Celcius): 16-32°C, Pituus: 305mm, Rungon halkaisija: 23mm

Paino 0,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaariolämmitin 75W 16-32ºC HT”
Scroll to Top