Akvaariolämmitin 200W Hailea CB-8300

10,08 

Edullinen 200W akvaariolämmitin termostaatilla makeavesi- ja merivesiakvaarioon ja puutarhalammikoihin. 18-32°C säätöalue, lasirunko, kokonaan upotettava.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 201.1120 Osasto:

Akvaariolämmitin, lasirunkoinen, termostaatilla, 18-32°C säätöalue ja päälläolon ilmaiseva merkkivalo. Mukana on kaksi kiinnitysimukuppia pidikkeineen. Hailean lämmittimet ovat täysin vesitiiviitä, eli ne voidaan upottaa kokonaan veden alle ja sijoittaa joko pysty- tai vaakatasoon.

Lisävarusteena on muovinen, omilla imukupeilla varustettu suojakuori. Lasirunkoiset lämmittimet ovat herkkiä kolhuille ja hidasliikkeiset eläimet (kotilot ja merivuokot) saattavat saada lämmittimen päälle asettuessaan palovammoja. Nämä riskit voidaan eliminoida iskunkestävällä suojakuorella. Kaksiosainen kuori on tarkoitettu Hailean lämmittimiin, mutta sitä voidaan käyttää myös muiden lämmitinmallien kanssa, joiden runkoputken halkaisija on enintään 24mm.

HUOM! Lasirunkoinen lämmitin on erittäin korroosionkestävä, mutta lasi on herkkä kolhujen lisäksi äkillisille lämpötilan vaihteluille. Lämmittimen lasirungon tulee olla aina kokonaisuudessaan veden alla ja lämmitin tulee kytkeä päälle / pois päältä sen ollessa kokonaan vedessä. Päällä olleen lämmittimen tulee lisäksi antaa jäähtyä hetken aikaan ennen sen nostamista ylös akvaariosta, koska äkillinen lämpötilan muutos saattaa särkeä lasin.

HUOM 2!: Hailean CB-8300-sarjan lämmittimissä lämmittimen yläpään ympäröivä kiiltävä musta muovi on ainoastaan esteettinen lisä, jonka on tarkoitus tehdä laitteesta paremman näköinen. Käytetyssä muovissa on kuitenkin tyyppivikana heikko lämpötilanvaihteluiden kesto, minkä takia muovi halkeaa ennenmin tai myöhemmin pystysuunnassa varsinkin jos lämmitin altistuu pakkaslämpötiloille. Muovin halkeamisella ei ole vaikutusta lämmittimen käyttöön, sillä muovikuori ja siihen liittyvä irrotettava kansi eivät ole ehjinäkään vesitiiviitä. Varsinainen vesieriste on kiiltävän muovin alta näkyvä lämmittimen yläpään peittävä kuminen tulppa. Kiiltävä muovi on mahdollista poistaa kokonaan ilman vaikutusta lämmittimen vesieristykseen, mutta se vaikuttaa lämmitimen ulkoasuun..

Teho: 200W, Pituus: 320mm, Rungon halkaisija: 24/32mm.

Paino 0,35 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akvaariolämmitin 200W Hailea CB-8300”
Scroll to Top