Vedenviilennin / Akvaariojäähdytin 70W Viilennys+lämmitys

124,95 

Vedenviilennin akvaarioveden jäähdyttämiseen Viilennin voi pitää veden lämpötilan 16-42°C välillä sekä viilentämällä että lämmittämällä vettä. Soveltuu erityisen hyvin lämpötilan ylläpitämiseen terraarioissa, joissa pidetään lauhkeilta vyöhykkeiltä tai vuoristoalueilta peräisin olevia matelijoita, sammakkoeläimiä tai kasveja.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 201.2101 Osasto:

Digitaalinen vedenviilennin. Viilentimessä on Peltier-elementti, minkä ansiosta tämä yksikkö voi ylläpitää haluttua lämpötilaa sekä viilentämällä että lämmittämällä vettä. Tämä viilennin voi ylläpitää lämpötilan 16°C ja 42°C välillä ja se soveltuu erityisen hyvin lämpötilan ylläpitämiseen terraarioissa, joissa pidetään lauhkeilta vyöhykkeiltä tai vuoristoalueilta peräisin olevia matelijoita, sammakkoeläimiä tai kasveja. Soveltuu myös nanoakvaarioiden viilentämiseen.

Viilennin voi pitää terraarion lämpötilan alle 20 asteessa jos huonelämpötila on liian korkea keskuslämmityksen takia tai kesän hellekauden aikana. Sopii erityisen hyvin salamanterien terraarioiden viilentämiseen. Laitteella voidaan myös luoda terraarioon yölämpötilan alennus, mikä on olennaista mm. monille orkideoille.

Terraarion viilentäminen onnistuu asettamalla terraarion sisälle vesiastia tai pumppaamalla terraarion vesialueen vettä terraarion ulkopuolelle asetetun viilentimen läpi, jolloin viileä vesi viilentää myös suljetun terraarion ilman. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää suljettua kiertoa, jolloin vettä kierrätetään terraarion sisälle vedetyssä letkussa ilman avointa vesiastiaa.

Pienen koon ja 70W tehon takia tämä viilennin soveltuu vain pienehköjen vesimäärien viilentämiseen, joten siitä voidaan käyttää tehokkaasti vain noin 20 litran vesimäärän kanssa.

Peltier-elementin ansiosta laitteessa ei ole kompressoria, joten sen käyntiääni on hiljainen. Viilennin on mikroprosessoriohjattu ja LDC-näytöllinen, sisäisessä termostaatissa on ulkoinen lämpötilasensori. Tavallinen suomalainen pistoke (yleiseurooppalainen pistoke), viilenninyksikkö toimii 12V jännitteellä (muuntaja on laitteen mukana).

HUOM! Vesipumppua ja letkuja ei toimiteta laitteen mukana. Letkuliittimet ovat 8mm letkulle, eli 8mm sisähalkaisijan omaava PVC- tai silikoniletku on sopiva. Vesipumpuksi soveltuu mikä tahansa pienitehoinen vesipumppu huomioiden, että optimaalinen virtausteho ei saisi ylittää 3 litraa minuutissa. Jos virtausteho on suurempi, viilentämisen edellyttämä lämmönvaihto ei ehdi vaikuttaa tehokkaasti.

Asteikko: Celsius, Kontrollialue: 16 – 42°C, Resoluutio: 0,1°C, Tarkkuus: +/-1°C, Lämpötilan vaihteluväli: 1 – 16°C, Sensori: ulkoinen sensori, 80cm johto, Lämpötilan mittausalue: 0- 50°C, Letkuliittimet: 8mm letku (sisähalkaisija), Vesipumpun teho: max 3 l/min, Käyttöjännite: 220V/230V, 50Hz (sisältää 12V muuntajan), Pistoke: Europlug / Type F (yhteensopiva C ja E), Teho: 70W, Relay: 16A, Johdon pituus:140 + 105cm, Mitat: 205*113(140)*113mm, Paino:2000g

Paino 3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vedenviilennin / Akvaariojäähdytin 70W Viilennys+lämmitys”
Scroll to Top