Tuuletinyksikkö / 2 tuuletinta

19,50 

Orkidea-lasikon, pienoiskasvihuoneen, kasviterraarion yms. tuuletin. Kierrättää lämpimän ja kostean tilan sisäilmaa ja parantaa olennaisesti kasvien viihtymistä terraariossa. Käyttöjännite 12V, kaksi tuuletinta.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 201.2202 Osasto:

Orkidea-lasikon, pienoiskasvihuoneen, kasviterraarion yms. tuuletin. Kierrättää lämpimän ja kostean tilan sisäilmaa ja parantaa olennaisesti kasvien viihtymistä terraariossa. Tuulettimessa on erillinen muuntajayksikkö, joten terraarion sisäpuolella on ainoastaan 12V jännitteellä toimivia osia ja tuuletinyksikkö kestää korkeaa ilmankosteutta. Tuuletin sopii myös akvaarion veden viilentämiseen (veden pintaan suunnattu ilmavirta lisää haihtumista, mikä alentaa akvaarion veden lämpötilaa). Tuuletin on käyttövalmis pistorasiaan liitettävä yksikkö.

Tämä malli on suunniteltu akvaarioveden viilentämiseen, joten se on suhteellisen tehokas. Tuuletin voidaan kiinnittää suoraan kokolasiakvaarion reunaan max. 13mm paksuiseen lasiin. Tuulettimen puhallussuunta on säädettävissä nivelten ansiosta ja sitä voi kääntää noin 90 astetta. Kiinnitysjalat ovat irrotettavissa joten tuuletinta on helppo käyttää myös esim. terraarion verkkokaton päällä tai tuuletusaukon eteen ripustettuna. Tuuletin on kevyt ja kasviterraariossa se voidaan ripustaa siimalla tai rautalangalla terraarion kattoon.

Tuulettimen käyntiääni on hiljainen. Tuuletinyksikön koko on 171*48*118mm, paino 224g.

Paino 0,4 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletinyksikkö / 2 tuuletinta”
Scroll to Top