Sale!

Tuuletinyksikkö / 6 tuuletinta

Alkuperäinen hinta oli: 39,50 €.Nykyinen hinta on: 35,96 €.

12 V tuuletinyksikkö akvaario-, terraario- ja pienoiskasvihuonekäyttöön. Tuuletin voidaan kiinnittää suoraan kokolasiakvaarion reunaan max. 13mm paksuiseen lasiin. Tuulettimen puhallussuunta on säädettävissä nivelten ansiosta ja sitä voi kääntää noin 90 astetta.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 201.2206 Osasto:

12 V tuuletinyksikkö akvaario-, terraario- ja pienoiskasvihuonekäyttöön. Tuuletinta voidaan käyttää akvaarion veden viilentämiseen (veden pintaan suunnattu ilmavirta lisää haihtumista, mikä alentaa akvaarion veden lämpötilaa) ja terraarion / pienoiskasvihuoneen / kasvatusteltan / orkidealasikon tuulettamiseen (ilmanvaihtoon) / ilman kierrättämiseen suljetun tilan sisällä. Tuulettimella voidaan myös alentaa terraarion / kasvihuoneen lämpötilaa tai ilmankosteutta ja sitä voidaan tällöin ohjata erillisellä termostaatilla tai hygrostaatilla. Tuuletin on käyttövalmis pistorasiaan liitettävä yksikkö joka sisältää muuntajan (tuuletin käyttää 12V jännitettä).

Tämä malli on suunniteltu akvaarioveden viilentämiseen, joten se on suhteellisen tehokas. Tuuletin voidaan kiinnittää suoraan kokolasiakvaarion reunaan max. 13mm paksuiseen lasiin. Tuulettimen puhallussuunta on säädettävissä nivelten ansiosta ja sitä voi kääntää noin 90 astetta. Kiinnitysjalat ovat irrotettavissa joten tuuletinta on helppo käyttää myös esim. terraarion verkkokaton päällä tai tuuletusaukon eteen ripustettuna.

Tuulettimen käyntiääni on hiljainen. Tuulettimen koko on 411*48*118mm, paino 550g.

Paino 0,75 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuuletinyksikkö / 6 tuuletinta”
Scroll to Top