Valkuaisainevaahdotin V1 1400 l/h (500mm)

87,47 

Merivesiakvaarion valkuaisainevaahdotin V1 1400 l/h (500mm) merivesiakvaarion veden tehokkaaseen puhdistamiseen orgaanisista aineista.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3302 Osasto:

Valkuaisainevaahdotin merivesiakvaarion veden tehokkaaseen puhdistamiseen. Valkuaisainevaahdotin on merivesiakvaarion olennaisin ja tehokkain suodatin erityisesti kala-akvaarioissa. Akvaarion ulkopuolinen valkuaisainevaahdotin sijoitetaan akvaarion viereen, joloin vaahdottimen runko / vaahdotuskammio on akvaarion ulkopuolella ja vesipumppu ja paluuputki akvaarion sisäpuolella. Vaahdotin on ehdottomasti asennettava akvaarion ulkopuolisen tuen päälle, sillä vaahdottimen ollessa toimnnassa vaahdottimen runko on täynnä vettä ja painaa useita kiloja. Tämä valkuaisainevaahdotin ei ole ns. Hang-on malli eivätkä akvaarion reunan ylittävät osat ole suunniteltuja kannattamaan vaahdottimen painoa. Akvaarion sisäpuolella oleva vesipumppu voi olla ylimenokappaleen varassa, mutta myös pumpun alle on mahdollisuuksien mukaan suositeltavaa asettaa tuki. Vesipumpulla toimiva, neularoottori, vedenkorkeuden säätötoiminto, akryylirunko, irrotettava keräyskuppi. (Tätä vaahdotinta on mahdollista käyttää myös ala-altaan sisällä).

Pumpun teho 1400 l/h, 20W, mitat 211*186*500mm.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa.

Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkuaisainevaahdotin V1 1400 l/h (500mm)”
Scroll to Top