Sale!

UV-sterilisaattori 9W AN

Original price was: 65,59 €.Current price is: 43,40 €.

Edullinen UV-sterilisaattori akvaarioon 9W. UV-sterilointi poistaa vedessä leijuvat haitalliset eliöt kuten levät, bakteerit ja virukset ilman vaikutusta hyödyllisiin bakteereihin.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3102 Osasto:

Akvaarion vihersamennus / puutarhalammikon vihersamennus hoidetaan tehokkaimmin UV-suodattimella. UV-suodatin tuhoaa vedestä leijuvat viherlevät ja samalla bakteerit, virukset, alkueläimet yms. biologiset haittatekijät. UVC-sterilisaattorit ovat altaan ulkopuoliseen käyttöön tarkoitettuja ja ne liitetään ulkosuodattimen tai vesipumpun letkuun. Polttimot ovat PL-tyyppiä (pienoisloisteputki). Sterilisaattorin läpi voidaan pumpata normaalisti vettä vaikka sterilointi ei ole päällä.

Sterilisaattoreiden mukana tulee eri paksuisille letkuille sopivia liittimiä ja suodattimen kiinnitysjalat ruuvikiinnitystä varten. UVC-polttimot sisältyvät hintaan.

Letkuliittimien ulkohalkaisijat: 21mm / 25mm / 32mm / 40mm (sopiva letku on sisähalkaisijaltaan pari millimetriä pienempi, esimerkiksi 21mm liittimeen sopii tavallinen 3/4 tuuman letku, jonka sisähalkaisija on 19mm).

Paino 2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UV-sterilisaattori 9W AN”
Scroll to Top