Sale!

UV-sterilisaattori 36W AN

Original price was: 99,81 €.Current price is: 93,00 €.

Edullinen UV-sterilisaattori eli UV-suodatin akvaarioon 36W. UV-suodatus tuhoaa tehokkaasti vedessä leijuvat haitalliset eliöt kuten levät, bakteerit ja virukset.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3105 Osasto:

Akvaarion tai lammikon UV-suodatin, jota käytetään vedenpinnan yläpuolella. UV-sterilisaattorissa ei ole omaa pumppua, vaan se liitetään letkulla akvaarion (ulko)suodattimeen tai lammikon vesipumppuun. UV-suodattimen UVC-polttimot ovat PL-tyyppiä (pienoisloisteputki). UV-sterilisaattorin läpi voidaan pumpata normaalisti vettä vaikka sterilointi ei ole päällä (eli sterilisaattorin johto ei ole kytketty sähköverkkoon tai UVC-loisteputki ei toimi). Sterilisaattorin päälläolon voi todeta lämpikuultavien letkuliittimin läpi kajastuvasta valosta.

Sterilisaattoreiden mukana tulee eri paksuisille letkuille sopivia liittimiä ja suodattimen kiinnitysjalat ruuvikiinnitystä varten. UVC-polttimot sisältyvät hintaan.

Letkuliittimien ulkohalkaisijat: 21mm / 25mm / 32mm / 40mm (sopiva letku on sisähalkaisijaltaan pari millimetriä pienempi, esimerkiksi 21mm liittimeen sopii tavallinen 3/4 tuuman letku, jonka sisähalkaisija on 19mm).

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UV-sterilisaattori 36W AN”
Scroll to Top