UV-sterilisaattori 18W AN

75,80 

UV-suodatin 18W akvaario- tai puutarhalammikkokäyttöön. UV-sterilointi poistaa akvaariosta vihersamennuksen ja vedessä leijuvat bakteerit, virukset ja alkueläimet.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3104 Osasto:

UV-suodatin puutarhalammikko- ja akvaario-, yms. vesisäiliöön missä tarvitaan veden sterilointia.UV-suodatus tuhoaa vedestä siinä leijuvat biologiset epäpuhtaudet kuten levät, virukset, bakteerit, alkueläimet yms. UVC-suodatin sijoitetaan vedenpinnan yläpuolelle ja ulkosuodatinta tai vesipumppua käytetään kierrättämään vettä UV-suodattimen läpi. Polttimot ovat PL-tyyppiä (pienoisloisteputki). UV-sterilisaattorin läpi voidaan pumpata normaalisti vettä vaikka sterilointi ei ole päällä.

Sterilisaattoreiden mukana tulee eri paksuisille letkuille sopivia liittimiä ja suodattimen kiinnitysjalat ruuvikiinnitystä varten. UVC-polttimot sisältyvät hintaan.

Letkuliittimien ulkohalkaisijat: 21mm / 25mm / 32mm / 40mm (sopiva letku on sisähalkaisijaltaan pari millimetriä pienempi, esimerkiksi 21mm liittimeen sopii tavallinen 3/4 tuuman letku, jonka sisähalkaisija on 19mm).

Paino 2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UV-sterilisaattori 18W AN”
Scroll to Top