UV-sterilisaattori 9W CUV-209

79,10 

9W UV-suodatin akvaarioon, suihkulähdealtaaseen, koristelammikkoon yms. puutarhan vesiaiheeseen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3112 Osasto:

UV-suodatin akvaarioon, suihkulähdealtaaseen, koristelammikkoon yms. puutarhan vesiaiheeseen. Tämä UV-suodatin on altaan ulkopuoliseen käyttöön tarkoitettu ja se liitetään ulkosuodattimen tai vesipumpun letkuun. Polttimot ovat PL-tyyppiä (pienoisloisteputki) standardikannalla. Sterilisaattorin läpi voidaan pumpata vettä vaikka sterilointi ei ole päällä. UVC-polttimot sisältyvät hintaan.

Sterilisaattoreiden mukana tulee eri paksuisille letkuille sopivia liittimiä. Letkuliittimien ulkohalkaisijaan sopiva letku on sisähalkaisijaltaan pari millimetriä pienempi, esimerkiksi 20-21mm liittimeen sopii tavallinen 3/4 tuuman letku, jonka sisähalkaisija on 19mm. Mikäli pumpun / suodattimen letku on erikokoinen, voidaan käyttää letkuadapteria. CUV-209 – mallissa ulostulo / sisääntuloletkun puoli on vapaasti valittavissa, ulostuleva vesi voidaan myös ohjata kahteen eri letkuun.

Malli:CUV-209, Tyyppi: UV-sterilisaattori, Käyttökohde: Makea / merivesi: akvaariot ja puutarhalammikot, UV-teho (W): 9W, Rungon mitat: 276*78mm, Letkuliittimen halkaisija (mm): 16,5 / 20,5 / 26 / 32,5 / 40mm, Paino (kg): 2,0kg

Paino 2,3 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UV-sterilisaattori 9W CUV-209”
Scroll to Top