Sale!

UV-sterilisaattori 7W CUV-107

Alkuperäinen hinta oli: 64,92 €.Nykyinen hinta on: 58,28 €.

Akvaarion / puutarhalammikon UV-suodatin. UVC-sterilisaattori akvaarion tai altaan ulkopuoliseen käyttöön erillisen vesipumpun kanssa.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3110 Osasto:

Akvaarion / puutarhalammikon UV-suodatin. UVC-sterilisaattorit ovat akvaarion tai altaan ulkopuoliseen käyttöön tarkoitettuja ja ne liitetään ulkosuodattimen tai vesipumpun letkuun. Polttimot ovat PL-tyyppiä (pienoisloisteputki) standardikannalla. UV-sterilisaattorin läpi voidaan pumpata vettä vaikka sterilointi ei ole päällä.

Sterilisaattoreiden mukana tulee eri paksuisille letkuille sopivia liittimiä. Letkuliittimien ulkohalkaisijaan sopiva letku on sisähalkaisijaltaan pari millimetriä pienempi, esimerkiksi 20-21mm liittimeen sopii tavallinen 3/4 tuuman letku, jonka sisähalkaisija on 19mm. Mikäli pumpun / suodattimen letku on erikokoinen, voidaan käyttää letkuadapteria.

UVC-polttimot sisältyvät hintaan.

Malli: CUV-107, Tyyppi: UV-sterilisaattori, Käyttökohde: Makea / merivesi: akvaariot ja lammikot, UV-teho (W): 7W, Rungon mitat: 236*75mm, Letkuliittimen halkaisija (mm): 16,5mm / 20,5mm, Paino (kg):1,8kg

Paino 2 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UV-sterilisaattori 7W CUV-107”
Scroll to Top