Ulkolaitasuodatin 600 l/h NF-600

19,16 

Ulkolaitasuodatin eli ylilaidan.suodatin avoimeen kansilasittomaan kokolasiakvaarioon. Teho 600l/h. Ulkolaitasuodatin on edullinen ja tilaasäästävä akvaarion suodatusratkaisu.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.1203 Osasto:

Akvaarion ulkolaitasuodatin asetetaan akvaarion reunalle. Ulkolaitasuodatinta voi käyttää niinollen vain avoimessa (kansilasittomassa) akvaarioissa jossa ei ole kehystä tai hyvin kapea muovilista akvaarion ylälaidassa. Ulkolaitasuodattimen materiaalitilavuus eli suodatuskapasiteetti on suhteellisen rajallinen, joten pääasiallinen käyttö on veden kierrättäminen ja pintakalvon syntymisen ehkäisy.

Ulkolaitasuodattimen pumppu on akvaarion ulkopuolella suodattimen rungon sisällä ja se imee akvaariossa olevan imuputken kautta vettä suodatinkotelon alaosaan. Suodatinmateriaalin läpi kulkenut vesi valuu luiskaa pitkin takaisin akvaarioon, jolloin se sekoittaa pintavettä ja veden hapettamisen ohella estää pintakalvon muodostumista. Suodattimen imuputkessa voidaan käyttää mukana tulevaa pintaimuria, joka myös estää pintakalvon muodostumista. Pintaimuri on kelluva, eli se mukautuu automaattisesti vedenpinnan tason vaihteluun.

Suodatin käynnistetään täyttämällä suodatinkotelo vedellä ja kun vedenpinta on riittävän korkealla akvaarion reunaan nähden, suodatin käynnistyy kun siihen kytketään virta.Mallikohtaisia suodatinpatruunoita ei tarvita vaan suodatinmateriaali on vapaasti valittavissa ja laitteessa voidaan painottaa joko mekaanista roskien keräystä tai biologista suodatusta. Ulkolaitasuodatin on erinomainen aktiivihiilen, fosfaatinpoistajan yms. kemiallisen suodatusmateriaalin sijoituspaikka pienissä merivesiakvaarioissa. Suodattimen rakenteesta johtuen suuremmassa NF-600-mallissa ei tulisi käyttää painavaa suodatinmateriaalia, jos suodatinta ei tueta lisäksi alapuolelta. Suodattimen mukana tulee suodatinlevy, jonka sisällä on vanua ja aktiivihiiltä.

Käyttökohde: Makea / merivesi. Pumppausteho (l/h): 600 l/h, Massatilavuus: max 13,0 dl, Teho (W): 7W, Rungon mitat:212*140*175mm, Imuputken pituus (mm): 170-300 mm, Akvaarion reunan leveys (mm): max 18 mm.

Paino 0,6 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkolaitasuodatin 600 l/h NF-600”
Scroll to Top