Ulkolaitasuodatin 250 l/h NF-450

14,90 

Akvaarion ulkolaitasuodatin 250 l/h. Avonaiseen kehyksettömään akvaarioon sopiva edullinen suodatin. Soveltuu myös merivesiakvaarioon mm. aktiivihiilen, fosfaatinpoistajan tms. suodatinmateriaalin kanssa.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.1202 Osasto:

Akvaarion ulkolaitasuodatin avoimeen akvaarioon. Ulkolaitasuodatin soveltuu akvaarioon, joka on kokolasinen ai kapealla kehyksellä varustettu. Ulkolaitasuodattimen materiaalitilavuus eli suodatuskapasiteetti on suhteellisen rajallinen, joten pääasiallinen käyttö on akvaarion veden kierrättäminen ja pintakalvon syntymisen ehkäisy. Suodattimen pumppu on akvaarion ulkopuolella ja se imee akvaariossa olevan imuputken kautta vettä suodatinkotelon alaosaan. Suodatinmateriaalin läpi kulkenut vesi valuu luiskaa pitkin takaisin akvaarioon, jolloin se sekoittaa pintavettä ja veden hapettamisen ohella estää pintakalvon muodostumista. Suodattimen imuputkessa voidaan käyttää mukana tulevaa pintaimuria, joka myös estää pintakalvon muodostumista. Pintaimuri on kelluva, eli se mukautuu automaattisesti vedenpinnan tason vaihteluun.

Suodatin käynnistetään täyttämällä suodatinkotelo vedellä ja kun vedenpinta on riittävän korkealla akvaarion reunaan nähden, suodatin käynnistyy kun siihen kytketään virta. Mallikohtaisia suodatinpatruunoita ei tarvita vaan suodatinmateriaali on vapaasti valittavissa ja laitteessa voidaan painottaa joko mekaanista roskien keräystä tai biologista suodatusta. Ulkolaitasuodatin on erinomainen aktiivihiilen, fosfaatinpoistajan yms. kemiallisen suodatusmateriaalin sijoituspaikka pienissä merivesiakvaarioissa. Suodattimen rakenteesta johtuen suuremmassa NF-600-mallissa ei tulisi käyttää painavaa suodatinmateriaalia, jos suodatinta ei tueta lisäksi alapuolelta. Suodattimen mukana tulee suodatinlevy, jonka sisällä on vanua ja aktiivihiiltä.

Tyyppi: Akvaarion ulkolaitasuodatin, Käyttökohde: Makea / merivesi, Pumppausteho (l/h): 250 l/h, Massatilavuus: max 2,0 dl, Teho (W): 3,5W, Rungon mitat: 125*145*130mm, Imuputken pituus (mm): 100-255 mm, Akvaarion reunan leveys (mm): max. 8 mm

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkolaitasuodatin 250 l/h NF-450”
Scroll to Top