Ulkolaitasuodatin 160 l/h NF-300

9,08 

Ulkolaitasuodatin 160 l/h nanoakvaarioon. Ulkolaitasuodatin soveltuu avoimeen kokolasiakvaarioon. Suodatin ei vie tilaa akvaarion sisällä ja se estää pintakalvon muodostumista akvaarion veden pinnalle.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.1201 Osasto:

Ulkolaitasuodattimet soveltuvat käytettäväksi avoimissa akvaarioissa, jotka ovat kokolasisia tai kapealla kehyksellä varustettuja. Suodattimen materiaalitilavuus eli suodatuskapasiteetti on suhteellisen rajallinen, joten pääasiallinen käyttö on veden kierrättäminen ja pintakalvon syntymisen ehkäisy. Suodattimen pumppu on akvaarion ulkopuolella ja se imee akvaariossa olevan imuputken kautta vettä suodatinkotelon alaosaan. Suodatinmateriaalin läpi kulkenut vesi valuu luiskaa pitkin takaisin akvaarioon, jolloin se sekoittaa pintavettä ja veden hapettamisen ohella estää pintakalvon muodostumista. Suodattimen imuputkessa voidaan käyttää mukana tulevaa pintaimuria, joka myös estää pintakalvon muodostumista. Pintaimuri on kelluva, eli se mukautuu automaattisesti vedenpinnan tason vaihteluun.

Suodatin käynnistetään täyttämällä suodatinkotelo vedellä ja kun vedenpinta on riittävän korkealla akvaarion reunaan nähden, suodatin käynnistyy kun siihen kytketään virta. Mallikohtaisia suodatinpatruunoita ei tarvita vaan suodatinmateriaali on vapaasti valittavissa ja laitteessa voidaan painottaa joko mekaanista roskien keräystä tai biologista suodatusta. Ulkolaitasuodatin on erinomainen aktiivihiilen, fosfaatinpoistajan yms. kemiallisen suodatusmateriaalin sijoituspaikka pienissä merivesiakvaarioissa. Suodattimen rakenteesta johtuen suuremmassa NF-600-mallissa ei tulisi käyttää painavaa suodatinmateriaalia, jos suodatinta ei tueta lisäksi alapuolelta. Suodattimen mukana tulee suodatinlevy, jonka sisällä on vanua ja aktiivihiiltä.

Käyttökohde: Makea / merivesi, Pumppausteho (l/h): 160 l/h, Massatilavuus: max 1,0 dl, Teho (W): 3W, Rungon mitat:85*70*100mm, Imuputken pituus (mm): 90-170 mm, Akvaarion reunan leveys (mm): max 8 mm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkolaitasuodatin 160 l/h NF-300”
Scroll to Top