Sale!

Terraariolamppu Halogen Sun 75W E27

Alkuperäinen hinta oli: 6,90 €.Nykyinen hinta on: 3,72 €.

Edullinen lämpölamppu terraarioon. Halogeenilamppu 75W E27-kannalla. Toimii normaalissa hehkulamppuvalaisimessa. Halogeeni tuottaa lämpöä kuten heijastimella varustettu hehkulamppu, mutta on rakenteellisesti kestävämpi.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6105 Osasto:

Terraarion lämpölamppu, E27-kantainen halogeenilamppu. Halogeenipolttimon keskimääräinen käyttöikä on pidempi kuin normaalilla hehkulamppupolttimolla ja halogeeni tuottaa suhteessa kirkkaampaa valoa samalla sähkönkulutuksella. Rakenteellisesti halogeenipolttimo on kestävämpi mm. pieniä vesiroiskeita vastaan, koska pienikokoista varsinaista polttimoa ympäröi erillinen lasikuori. Halogeenilämpölamppu soveltuu paistattelupaikan luomiseen matelijalle ja terraarion yleiseen lämmittämiseen. Valon värisävy on kirkkaiden hehkulamppujen tapaan kellanvalkoinen.

Tämä halogeenipolttimo toimii kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle. Sopivat käytettäviksi sekä päivä- että yöaktiivisten eläinten lämmittelypaikan luomiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraariolamppu Halogen Sun 75W E27”
Scroll to Top