Sale!

Infrapunalamppu E27 Red Night 75W

Alkuperäinen hinta oli: 5,40 €.Nykyinen hinta on: 3,72 €.

Edullinen lämpölamppu terraarioon, punainen 75W infrapunalamppu. E27-kierrekanta, sopii kaikkiin tavallisiin terraarioissa käytettäviin valaisimiin. Punainen valo ei ole häiritsevää yöllä, joten lamppua voi käyttää terraarion lämmittämiseen vuorokauden ympäri.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6404 Osasto:

Matelijan Infrapunalamppu E27-kannalla terraarioon, untuvikoille yms. Red Night-lämpölamppu on perinteinen punainen infrapunalamppu, jonka ensisijainen tarkoitus on tuottaa lämpösäteilyä ilman häiritsevän kirkasta valoa. Punaisesta lasista valmistettu polttimo tuottaa punaista valoa, joka ei ole erityisen häiritsevää yöaktiivisille eläimille, joten se sopii hyvin yöeläinten lämmittelypaikan järjestämiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen sekä mm. kananpoikasten yms. untuvikkojen, kissanpentujen, porsaiden yms. lisälämpöä tarvitsevien eläinten poikasten keinotekoiseen lämmittämiseen.

Lamppua voidaan käyttää kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Infrapunalamppu E27 Red Night 75W”
Scroll to Top