Lämpölamppu E27 Daylight Basking Spot 25W

3,96 

Lämpölamppu päiväaktiiviselle matelijalle ja muille terraarioeläimille 25W. Neodym Daylight E27-lämpölamppu tuottaa lähes täydellisen päivänvalospektrin ja UVA-säteilyä.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6207 Osasto:

Lämpölamppu päiväaktiiviselle matelijalle ja muille terraarioeläimille. Neodym Daylight E27-lämpölamppu on valmistettu Neodym-lasista ja se tuottaa näkyvän valon osalta lähes täydellisen päivänvalospektrin mukaanluettuna UVA-säteily. Täydellinen spektri stimuloi auringossa viihtyvien eläinten väritystä ja aktiivisuustilaa, joten tämä polttimo soveltuu erinomaisesti päiväaktiivisten avoimilta aurinkoisilta alueilta peräisin olevien eläinten terraarion lämmitykseen / paistattelupaikan luomiseen.

Lamppua voidaan käyttää kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle. Sopivat käytettäviksi sekä päivä- että yöaktiivisten eläinten lämmittelypaikan luomiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpölamppu E27 Daylight Basking Spot 25W”
Scroll to Top