Sale!

Terraariolamppu Halogen Sun 35W E27

Alkuperäinen hinta oli: 4,99 €.Nykyinen hinta on: 3,10 €.

Terraarion lämpölamppu matelijalle yms. terraarioeläimelle. 35W halogeenipolttimo E27-kannalla. Halogeenilämpölamppu soveltuu paistattelupaikan luomiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen. Valon värisävy on kellanvalkoinen. Sisäinen heijastin ja kaksinkertainen kuori.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6102 Osasto:

Terraarion lämpölamppu matelijalle yms. terraarioeläimelle. E27-kierrekantainen halogeenipolttimo Halogeenipolttimon keskimääräinen käyttöikä on pidempi kuin normaalilla hehkulamppupolttimolla ja halogeeni tuottaa suhteessa kirkkaampaa valoa samalla sähkönkulutuksella. Rakenteellisesti halogeenipolttimo on kestävämpi mm. pieniä vesiroiskeita vastaan, koska pienikokoista varsinaista polttimoa ympäröi erillinen lasikuori. Halogeenilämpölamppu soveltuu paistattelupaikan luomiseen matelijalle ja terraarion yleiseen lämmittämiseen. Valon värisävy on kirkkaiden hehkulamppujen tapaan kellanvalkoinen.

Tämä halogeenipolttimo toimii kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle. Sopivat käytettäviksi sekä päivä- että yöaktiivisten eläinten lämmittelypaikan luomiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Terraariolamppu Halogen Sun 35W E27”
Scroll to Top