Stream / vedenkiertopumppu 6000 l/h

22,50 

Stream-pumppu merivesiakvaarioon, virtaavan veden akvaariokaloille, Malawi- / Tanganjika- / Viktoria-akvaarioon tai piha-altaaseen tehokkaaseen veden kierrättämiseen. Pallonivelkiinnitys, keraaminen akseli, teho 12W.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.5203 Osasto:

Stream-pumppu on tarkoitettu akvaarion vesimäärän tehokkaaseen kierrättämiseen ilman hankalaa ja / tai haitallista pistevirtausta. Streameja käytetään ensisijaisesti tehokasta vedenkiertoa vaativissa merivesiakvaarioissa, mutta ne ovat hyödyllisiä myös virtaavissa vesissä viihtyvien kalojen hoidossa, malawi-, tanganjika- ja viktoria-akvaarioissa sekä ulkolammikoissa, joissa tarvitaan vedenkierrätystä ilman pistevirtausta. Tehokkaan vedenkierron lisäksi stream-pumppujen etuna on erittäin alhainen virrankulutus vastaavan nimellisen pumppaustehon omaaviin tavallisiin vesipumppuihin verrattuna, joten ne eivät myöskään lämmitä akvaarion vettä.

Streamit kiinnittyvät imukuppikiinnikkeellä (viputoiminnen suuri imukuppi, vastaava kuin esimerkiksi lasilevyjen nostokahvoissa) akvaarion lasiin ja pallonivel mahdollistaa virtaussuunnan vapaan säädön. Streamien kestävyys riippuu käynnistyskertojen tiheydestä, eli mikäli pumppu ajastetaan käynnistymään useita kertoja päivässä sen käyttöikä lyhenee verrattuna jatkuvaan käyttöön.

VP-201-mallissa on kaksi roottoria ja kääntyvät suuttimet. Keraaminen akseli, soveltuu sekä makeaan että meriveteen. Rungon mitat 150*123*97mm, teho 12W.”

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stream / vedenkiertopumppu 6000 l/h”
Scroll to Top