Stream-pumppu 3,8W (2000 l/h)

11,15 

Pienitehoinen stream-pumppu / vesikiertopumppu merivesiakvaarioihin, makeavesiakvaarioihin, lammikoihin yms. Teho n. 2000 l/h (3,8W), pallonivel, kiinnitys akvaarion lasiin viputoimisella imukupilla.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.5206 Osasto:

Pienitehoinen stream-pumppu / vesikiertopumppu merivesiakvaarioihin, makeavesiakvaarioihin, lammikoihin yms. Teho n. 2000 l/h (3,8W), pumpun ja jalustan välissä on pallonivel, jalustan kiinnitys akvaarion lasiin viputoimisella imukupilla. Pallonivelkiinnitys mahdollistaa pumpun asennon ja virtauksen suunnan vapaan kohdistamisen. Pumppukotelon koko 65*55*50mm.

Stream-pumput on tarkoitettu akvaarion vesimäärän tehokkaaseen kierrättämiseen ilman hankalaa ja / tai haitallista pistevirtausta. Streameja käytetään ensisijaisesti tehokasta vedenkiertoa vaativissa merivesiakvaarioissa, mutta ne ovat hyödyllisiä myös virtaavissa vesissä viihtyvien kalojen hoidossa, malawi-, tanganjika- ja viktoria-akvaarioissa sekä ulkolammikoissa, joissa tarvitaan vedenkierrätystä ilman pistevirtausta. Tehokkaan vedenkierron lisäksi stream-pumppujen etuna on erittäin alhainen virrankulutus vastaavan nimellisen pumppaustehon omaaviin tavallisiin vesipumppuihin verrattuna, joten ne eivät myöskään lämmitä akvaarion vettä.

Paino 0,6 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stream-pumppu 3,8W (2000 l/h)”
Scroll to Top