Stream / vedenkiertopumppu 5000 l/h

13,95 

Edullinen stream-pumppu akvaarioon, 5000 l/h. Stream sopii akvaarion veden tehokkaaseen kierrättämiseen ilman pistevirtausta. Vapaasti suunnattava virtaus (pallonivel), tehokas imukuppikiinnitys, keraaminen akseli sopii sekä makeaan että meriveteen.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.5202 Osasto:

Stream-pumput eli vedenkierrätyspumput on tarkoitettu akvaarion vesimäärän tehokkaaseen kierrättämiseen ilman hankalaa ja / tai haitallista pistevirtausta. Streameja käytetään ensisijaisesti tehokasta vedenkiertoa vaativissa merivesiakvaarioissa, mutta ne ovat hyödyllisiä myös virtaavissa vesissä viihtyvien kalojen hoidossa, malawi-, tanganjika- ja viktoria-akvaarioissa sekä ulkolammikoissa, joissa tarvitaan vedenkierrätystä ilman pistevirtausta. Tehokkaan vedenkierron lisäksi stream-pumppujen etuna on erittäin alhainen virrankulutus vastaavan nimellisen pumppaustehon omaaviin tavallisiin vesipumppuihin verrattuna, joten ne eivät myöskään lämmitä akvaarion vettä.

Streamit kiinnittyvät imukuppikiinnikkeellä (viputoiminnen suuri imukuppi, vastaava kuin esimerkiksi lasilevyjen nostokahvoissa) akvaarion lasiin ja pallonivel mahdollistaa virtaussuunnan vapaan säädön. Streamien kestävyys riippuu käynnistyskertojen tiheydestä, eli mikäli pumppu ajastetaan käynnistymään useita kertoja päivässä sen käyttöikä lyhenee verrattuna jatkuvaan käyttöön.

Keraaminen akseli, soveltuu sekä makeaan että meriveteen. Rungon mitat 160*83*97mm, teho 12W.

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stream / vedenkiertopumppu 5000 l/h”
Scroll to Top