Stream / vedenkiertopumppu 3000 l/h

11,95 

Akvaarion Stream-pumppu eli vedenkiertopumppu akvaarion vesimäärän tehokkaaseen kierrättämiseen erityisesti merivesiakvaariossa. Teho 3000 l/h, keraaminen akseli, imukuppikiinnitys pallonivelellä, virrankulutus 6W.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.5201 Osasto:

Akvaarion Stream-pumppu eli vedenkiertopumppu on tarkoitettu akvaarion vesimäärän tehokkaaseen kierrättämiseen erityisesti merivesiakvaariossa. Stream-pumppu kierrättää akvaarion vettä erittäin tehokkaasti (litraa / h) ilman hankalaa ja / tai haitallista pistevirtausta.

Streameja käytetään ensisijaisesti tehokasta vedenkiertoa vaativissa merivesiakvaarioissa, mutta ne ovat hyödyllisiä myös virtaavissa vesissä viihtyvien kalojen hoidossa, malawi-, tanganjika- ja viktoria-akvaarioissa sekä ulkolammikoissa, joissa tarvitaan vedenkierrätystä ilman pistevirtausta. Tehokkaan vedenkierron lisäksi stream-pumppujen etuna on erittäin alhainen virrankulutus vastaavan nimellisen pumppaustehon omaaviin tavallisiin vesipumppuihin verrattuna, joten ne eivät myöskään lämmitä akvaarion vettä.

Streamit kiinnittyvät imukuppikiinnikkeellä (viputoiminnen suuri imukuppi, vastaava kuin esimerkiksi lasilevyjen nostokahvoissa) akvaarion lasiin ja pallonivel mahdollistaa virtaussuunnan vapaan säädön. Streamien kestävyys riippuu käynnistyskertojen tiheydestä, eli mikäli pumppu ajastetaan käynnistymään useita kertoja päivässä sen käyttöikä lyhenee verrattuna jatkuvaan käyttöön.

Keraaminen akseli, soveltuu sekä makeaan että meriveteen. Rungon mitat 150*77*93mm, teho 6W.

Paino 0,4 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stream / vedenkiertopumppu 3000 l/h”
Scroll to Top