Natriumvetykarbonaatti NaHCO3 / 1kg

2,59 

Natriumvetykarbonaatti NaHCO3 / 1kg. Elintarvikelaatuinen Natriumvetykarbonaatti / Natriumbikarbonaatti (Sodium BiCarbonate, Sodium Hydrogen Carbonate, NaHCO3, ruokasooda).

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 208.1505-1 Osasto:

Merivesiakvaarion Balling-suola merivesiakvaarion vesiarvojen säätämiseen. Elintarvikelaatuinen Natriumvetykarbonaatti / Natriumbikarbonaatti (Sodium BiCarbonate, Sodium Hydrogen Carbonate, NaHCO3, ruokasooda) alkaliniteetin (KH) nostoon merivesiakvaarioissa ja makeavesiakvaarioissa.

HUOM! Natriumvetykarbonaatista / Natriumbikarbonaatista (ruokasooda) voidaan helposti tehdä Natriumkarbonaattia (Sodium Carbonate, Na2CO3, pesusooda ) kuumentamalla sitä 200 °C uunissa uunipellille levitettynä, jolloin molekyyleihin sitoutunut vesi ja hiilidioksidi poistuu. Natriumkarbonaattia voidaan käyttää alkaliniteetin säätämiseen kun akvaarion pH-arvo on alle 8,2, sillä natriumkarbonaatti nostaa KH-arvon ohella pH-arvoa.

Pesusoodan tekeminen ruokasoodasta kuumentamalla on täysin turvallista, koska lähtöaineena käytetty ruokasooda on aina elintarvikelaatuista, pesuaineeksi tarkoitettu valmis pesusooda taas voi sisältää epäpuhtauksia tai myrkyllisiä lisäaineita. Ruokasoodaa ei voi ylikypsentää 200-400°C lämmössä , koska sitoutuneen veden ja hiilidioksidin poistuttua valmistunut pesusooda ei enää reagoi kuumuuteen. Yleensä noin tunnin paistoaika riittää.

Myydään irtotavarana kiloittain, 1kpl = 1kg.

Paino 1,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Natriumvetykarbonaatti NaHCO3 / 1kg”
Scroll to Top