Merivesiakvaarion suola Blue Treasure SPS Salt 6.70kg (190 litraa)

12,95 

Merivesiakvaarion suola Blue Treasure SPS Salt 6.70kg (190 litraa). Korkealuokkainen ja edullinen merivesiakvaariosuola riutta-akvaarioon / koralliakvaarioon / kala-akvaarioon ja murtovesiakvaarioihin.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 208.1501-1 Osasto:

Merivesiakvaariosuola riutta-akvaarioon / koralliakvaarioon / kala-akvaarioon ja murtovesiakvaarioihin. Merivesiakvaarioon suunniteltu nitraatiton ja fosfaatiton suolaseos, jossa kalsiumin (430-450), magnesiumin (1400-1450) ja kaliumin (360-410) määrää on lisätty kompensoimaan kalkkirankaa muodostavien eliöiden kulutusta. Blue Treasure SPS riutta-akvaariosuola liukenee nopeasti ja täydellisesti.

Suola on pakattu 6,70kg:n uudelleen suljettaviin minigrip-tyyppisiin pusseihin. 6,70kg:n pakkauskoko on käytännöllinen, koska suola on tarvittaessa helpompaa sekoittaa ennen käyttöönottoa. Suolan sekoittaminen poistaa kuljetuksen aikaisen tärinän mahdollisesti aikaansaaman suolaseoksen raaka-ainekomponenttien erottautumisen aiheuttaman vesiarvojen vääristymisen, mikäli pakkauksen pinnalta otetaan vain pieni määrä suolaa ilman sekoittamista.

Blue Treasure – akvaariosuolavalikoimassa on neljää erilaatuista suolaseosta:

SPS Sea Salt

Kivikoralliakvaarioihin tarkoitettu korkein laatuluokka. Sisältää lisäaineina kaikki kivikoralleille olennaiset mineraalit ja hivenaineet tarkasti määritellyssä suhteessa. Suolaseos on valmistettu korkealuokkaisista erittäin puhtaista raaka-aineista. Suolaseoksen kalsium- ja magnesiumpitoisuus on tarkoituksellisesti hieman korkeampi kuin luonnon merivedessä, mikä kompensoi kivikorallien ja muiden tukirankaa rakentavien eliöiden kulutusta.

Reef Sea Salt

Riutta-akvaarioihin tarkoitettu akvaariosuola. Tuote on valmistettu samoista raaka-aineista kuin SPS-suola ja se soveltuu yleissuolaksi riutta-akvaarioihin joissa pidetään kalojen ohella herkkiä selkärangattomia. Reef Sea Salt-suola soveltuu hyvin LPS-koralleille ja pehmeille koralleille. Suolaseoksen Ca- ja Mg-pitoisuus on hieman alempi kuin SPS-suolassa eikä seoksessa ole käytetty kaikkia SPS-koralleille tarpeellisia hivenainelisiä. Tuote on hieman (n. 6%) edullisempi kuin SPS-suola, joten se sopii erityisesti runsaskalaisiin riutta-akvaarioihin joiden vedenvaihtotarve on suurempi kuin varsinaisessa SPS-koralliakvaariossa.

Tropical Fish Sea Salt

Kala-akvaarioihin tarkoitettu akvaariosuola merivesiakvaarioihin joissa pidetään kaloja ja kestäviä selkärangattomia ja vedenvaihdot ovat runsaita. Tuote on valmistettu samoista raaka-aineista kuin SPS ja Reef, mutta koostumus on pelkistetympi korallien kannalta olennaisten hivenaineiden osalta. Tuote on noin 9% edullisempi kuin SPS-suola.

Aquaculture Sea Salt

Merisuolaseos, joka on tarkoitettu merivedessä elävien kalojen ja selkärangattomien lyhyehköön säilyttämiseen ja tilanteisiin missä veden puhdistaminen perustuu pääasiallisesti vedenvaihtoihin. Käytännössä tämä tarkoittaa varsinkin elintarvikkeiksi tarkoitettujen elävien hummerien, taskurapujen, simpukoiden ja kalojen ylläpitoa akvaarioissa / vesialtaissa. Suolaseoksen raaka-aineet ovat edelleen samat, mutta sekoituksen koostumus on pelkistetty ja keskittyy meriveden olennaisimpien parametrien saavuttamiseen. Hinta on n. 40% halvempi kuin SPS-suolalla.

Koska Blue Treasure SPS-suolan, Reef-suolan ja Fish-suolan hinnanero on vähäinen ja korkealaatuisin SPS-suolakin on kustannustehokkaan toimitusketjun ansiosta selvästi halvempaa kuin mikään muu meriakvaariosuola Suomessa, mukaanluettuna vain kala-akvaarioihin tarkoitetut koostumukseltaan yksinkertaistetut suolat, maahantuonti on rajattu ainoastaan SPS-suolaan. Luonnollisesti tämä suola on parasta mahdollista myös kala-akvaarioihin ja suolan edullinen hinta mahdollistaa kala-akvaarion runsaat vedenvaihdot.

Akvaariosuolan hintaan vaikuttaa pakkauksessa olevan nimen lisäksi miten monen välikäden / hintaa nostavan tukkuportaan kautta suola kulkee ennen päätymistään kuluttajalle. Blue Treasure-suolan tapauksessa toimitusketju on ohitettu (todellinen valmistaja -> Akvaterra.eu), mikä omalta osaltaan mahdollistaa akvaarioharrastajien kannalta erittäin edullisen hinnan.

HUOM! Meriakvaariosuolat on valmistettu hydraattisuoloista, jotka sisältävät sitoutuneita vesimolekyylejä. Tästä syystä suola tuntuu käteen otettuna hieman kosteahkolta. Hydraattien vaikutuksesta suolaseoksella on kemiallinen taipumus paakkuuntua / kovettua sisäisen kosteuden vaikutuksesta. Kovettuminen ei vaikuta suolan käyttökelpoisuuteen kemiallisesta näkökulmasta, mutta hankaloittaa suolan annostelua. 6.70kg pussit ovat myös tästä syystä käteviä, koska niissä kovettunut suola on suhteellinen helppo murtaa jälleen jauhemaiseksi.

Paino 7 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Merivesiakvaarion suola Blue Treasure SPS Salt 6.70kg (190 litraa)”
Scroll to Top