Sale!

Loisteputkivalaisin T5 21W (39W)

Alkuperäinen hinta oli: 22,50 €.Nykyinen hinta on: 7,44 €.

Rungoton terraariovalaisin 21W (39W) T5 loisteputkelle. Electronic Starter Kit -sarjan loisteputkivalaisimet sisältävät erillisen muuntajayksikön ja kaapelin päissä olevat pidikkeet T5-loisteputkelle.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 202.1106 Osasto:

Rungoton akvaariovalaisin / terraariovalaisin T5 loisteputkelle. Electronic Starter Kit -sarjan loisteputkivalaisimet sisältävät erillisen muuntajayksikön ja kaapelin päissä olevat pidikkeet T5-loisteputkelle, joka voidaan asettaa vapaasti terraarion tai akvaarion kansilasin / verkkokaton päälle, asentaa terraarion sisäpuolelle kattoon tai ripustaa esimerkiksi rautalangalla haluttuun paikkaan.

Koska muuntaja on erillinen yksikkö, loisteputki ja putkenpäät muodostavat vain hieman pelkkää loisteputkea suuremman ja painavamman yhdistelmän, mikä mahdollistaa loisteputken helpon asentamisen myös ahtaaseen tilaan. Valaistustehoa voidaan parantaa liittämällä loisteputken yläpuolelle heijastin, joka on saatavilla lisävarusteena.

Malliin sopii standardimittainen 14W T5-loisteputki.

HUOM!

14W T5-loisteputken pituus ilman johdinnastoja on n. 549m, eli 14W putki on saman pituinen kuin 24W HO (High Output) T5-loisteputki. Myös 24W HO-putki toimii valaisimessa. Elektronista kuristinta käyttävä T5 valaisin on suunniteltu päästämään loisteputkeen rajatun tehoinen virta mikä kyseisen W-tehon loisteputki on suunniteltu kestämään. T5 valaisimessa ei tule käyttää nimellistehoa matalamman teholuokan loisteputkea, mutta tehokkaampi loisteputki käy. Toisin sanoen, normaalissa 14W T5 valaisimessa voi käyttää vastaavan pituisia (549mm) 24W High Output-loisteputkia, mutta 24W valaisimessa ei voi käyttää 14W standardiputkia. Tehokkaampi HO putki ei tuota yhtä paljon valoa 14W kuristimen ohjaamana kuin 24W kuristimen kanssa käytettynä,mutta toimii muuten normaalisti.

T5 14W / 24W = 549mm, T5 21W / 39W = 849mm, T5 28W / 54W = 1149mm

HUOM! Vaikka loisteputken pidikkeiden etäisyys on vapaasti säädettävissä, valaisinta tulee käyttää vain kyseiselle yksikölle tarkoitetun tehoisten loisteputkien kanssa.

HUOM! Tavaramerkkisyistä valaisinyksikössä ei ole lainkaan teknisiä tietoja sisältävää etikettiä (tuotemerkitöntä etikettitarraa ei ollut saatavilla ja tuotemerkkikohtaa ei voitu järkevästi poistaa etiketistä), joten merkitkää laite 14W putkelle tarkoitetuksi.

HUOM! Ei sisällä heijastinta eikä loisteputkea.

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisteputkivalaisin T5 21W (39W)”
Scroll to Top