, ,

LED-akvaariovalaisin 24W / 43cm, säädettävä teho & spektri

42,84 

Akvaariovalaisin LED 24W himmentimellä ja säädettävällä spektrillä. LED akvaariovalaisin voidaan asettaa akvaarion reunojen varaan, kansilasille tai ripustaa akvaarion yläpuolelle.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 202.4115 Osastot: , ,

Akvaarion LED-valaisin säädettävällä valoteholla ja valon spektrillä. Kevytrakenteinen ja kompakti passiivijäähdytteinen LED-akvaariovalaisin, jota voidaan käyttää makea- ja merivesiakvaariossa ja terraario- ja huonekasveilla.

Tämä LED akvaariovalaisin on laajaspektrinen, suurin osa ledeistä on valkoisia (täyden spektrin ledejä) joten aallonpituus soveltuu kasveille sekä akvaarioissa että terraarioissa, huonekasveille, taimikasvatukseen, kasvatustelttaan yms. Valaisin sopii myös merivesiakvaarion koralleille ja makroleville.

Ledien kirkkaus on säädettävissä 10-portaisella himmentimellä. Samaan sarjaan kytketyt ledit eli sininen / punainen ja valkoinen / vihreä ovat säädettävissä erikseen, joten valaisimen värisävy / spektri on säädettävissä vapaasti. Tämä tarkoittaa, että jos halutaan violetin sävyistä valoa, siniset / punaiset ledit voidaan asettaa kirkkausasetukselle 10 ja valkoiset / vihreät teholle 2. Vastaavasti, jos halutaan täysin valkoista valoa, siniset / punaiset ledit voidaan asettaa alhaiselle teholle tai sammuttaa kokonaan (sinisen/punaisen määrää säätämällä valkoisen valon sävyä voidaan muokata haluttuun sävyyn).

Valaisimessa on integroitu ajastin, mikä mahdollistaa 6h, 10h tai 12h valaisuperiodin, mikä toistuu vuorokausittain.

Kiinnitysjalat mahdollistavat valaisimen asentamisen avoimen akvaarion reunojen varaan. Jalat ovat ulosvedettävät ja jalkojen asennusreiät kulkevat koko valaisimen rungon läpi ja jalat voidaan korvata 3mm metallisella akselitangolla, jolloin useampia valaisimia voidaan liittää yhteen pidemmäksi yksiköksi. Jos valaisin asennetaan kannellisen akvaarion tai terraarion päälle, sitä voidaan käyttää jalkojen kanssa tai ilman jalkoja (lasikannella jalkojen käyttö parantaa valaisimen jäähtymistä.)

Valaisinyksikkö on hyvin kevyt, joten se on ripustettavissa rautalangalla tai siimalla.

HUOM! LED-akvaariovalaisin on passiivijäähdytteinen laite, eli kytkentäpiirin tuottama lämpö haihtuu valaisimen alumiinisen rungon kautta. LED-valaisimen keston kannalta on erittäin olennaista, että diodit (ledit) eivät kuumene liikaa, koska liian korkea lämpötila lyhentää olennaisesti ledien käyttöikää ja voi rikkoa valaisimen erittäin nopeasti. Valaisinta ei tule sjoittaa suljettuun tilaan kuten tiiviin akvaariokannen sisälle tai riittävä jäähdytys tulee varmistaa esimerkiksi tuulettimilla.

Tekniset tiedot:

 • Tyyppi: LED-akvaariovalaisin
 • Käyttö: Kasveille sopiva valaisin akvaarioon ja terraarioon
 • Kiinnitys: Ulosvedettävät jalat, akvaarion pituus / leveys 46-63cm
 • LED-tyyppi: SMD 5730; 48kpl
 • Valospektri: 16kpl valkoinen, 16kpl kylmä valkoinen, 8kpl sininen, 4kpl punainen, 4kpl vihreä / täyden spektrin päivänvalo
 • Toiminnot: 3 valaistustilaa; sininen / punainen, valkoinen / vihreä, täysi spektri, sisäinen himmennin, 10 kirkkausasetusta, sininen / punainen ja valkoinen / vihreä ledien teho säädettävissä erikseen, sisäänrakennettu ajastin 3:lla periodilla
 • Jäähdytys: Passiivinen jäähdytys (alumiinirunko)
 • Teho: 24W
 • Mitat: 430*55*17mm
 • Paino: 295g (228g ilman jalkoja)
 • Kaapelin pituus:220cm
 • Standardi: 230V, 50Hz, IP66, Europlug (valaisimessa DC 12V/1A )

Paino 0,6 kg (kilogramma)
Scroll to Top