Sale!

Loisteputkivalaisin T8 15W DeLuxe

Alkuperäinen hinta oli: 23,75 €.Nykyinen hinta on: 11,16 €.

Akvaarion loisteputkivalaisin yhdelle 15W T8 loisteputkelle. Rungoton malli.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 102.1105 Osasto:

Akvaarion loisteputkivalaisin yhdelle 15W T8 loisteputkelle. DeLuxe-versiossa on kestävämpi elektroninen sytytin (ballast) kuin standardimallissa, minkä ansiosta valaisin kestää käytössä keskimäärin selvästi pidempään, mutta muuntajayksikkö on huomattavasti isokoisempi. Tämä on rungoton loisteputkivalaisin, eli valaisin sisältää erillisen muuntajayksikön ja kaapelin päässä olevat pidikkeet T8-loisteputkelle. Loisteputki voidaan asentaa riippumaan terraarion tai akvaarion yläpuoliseen tasoon, asettaa vapaasti terraarion tai akvaarion katon päälle tai asentaa terraarion sisäpuolelle kattoon. Asennuskiinnikkeet sisältyvät pakettiin.

Koska muuntaja on erillinen yksikkö, varsinainen valaisinosa on vain hieman pidempi ja paksumpi kuin T8-loisteputki, joten valaisin on mahdollista myös ahtaaseen tilaan. Valaistustehoa voidaan parantaa liittämällä loisteputken yläpuolelle heijastin, joka on saatavilla lisävarusteena.

HUOM! Vaikka loisteputken pidikkeiden etäisyys on vapaasti säädettävissä, valaisinta voidaan käyttää vain kyseiselle yksikölle tarkoitetun tehoisten loisteputkien kanssa.

HUOM! Ei sisällä heijastinta eikä loisteputkea.

Paino 0,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loisteputkivalaisin T8 15W DeLuxe”
Scroll to Top