Sale!

LED Akvaariovalaisin 3W Nano

Alkuperäinen hinta oli: 19,95 €.Nykyinen hinta on: 14,88 €.

Avoimiin nanoakvaarioihin suunniteltu LED-akvaariovalaisin. Valaisin kiinnittyy akvaarion lasiin ruuvikiinnikkeellä. 36 valkoista ja 12 sinistä lediä, teho 3W.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 202.4108 Osasto:

Avoimiin nanoakvaarioihin suunniteltu LED-akvaariovalaisin. Valaisin kiinnittyy akvaarion lasiin ruuvikiinnikkeellä (eli reunakiinnitys toiimii vain kokolasiakvaariossa, jossa ei ole kantta), valaisimen 10,5cm taipuisa varsi mahdollistaa valon suunnan kohdistamisen. Erillinen pikaliittimellä yhdistetty 230V muuntajayksikkö, ledien käyttöjännite 12V.

Valon kokonaisaallonpituus toimii sekä merivesiakvaarioissa että makeavesiakvaarioissa (soveltuu kasveille). Valaisinta voi käyttää myös terraarioiden ja nuorten taimien valaisemiseen esimerkiksi siementen idätykseen tarkotetussa pienoiskasvihuoneessa ja kohdevalona suuremmissa akvaarioissa asettamalla se kansilasin päälle.

36 valkoista ja 12 sinistä lediä, mitat 18*4*2cm, polymeerirunkoinen, akvaarion reunan paksuus max. 9mm. Valaisimessa on 3-asentoinen virtakytkin, kaikki ledit päällä / siniset ledit päällä / OFF.

Paino 0,35 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LED Akvaariovalaisin 3W Nano”
Scroll to Top