Sale!

Infrapunalamppu E27 Red Night 25W

Alkuperäinen hinta oli: 4,10 €.Nykyinen hinta on: 2,48 €.

Infrapunalamppu 25W E27-kannalla lämpölampuksi matelijoille, terraarioon, untuvikoille yms. Tuottaa punaista valoa, mikä ei ole erityisen häiritsevää yöaktiivisille eläimille. Lampussa on sisäinen heijastin mikä kohdistaa lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 101.6401 Osasto:

Infrapunalamppu E27-kannalla matelijalle, terraarioon, untuvikoille yms. Red Night-lämpölamppu on perinteinen punainen infrapunalamppu, jonka ensisijainen tarkoitus on tuottaa lämpösäteilyä ilman häiritsevän kirkasta valoa. Punaisesta lasista valmistettu polttimo tuottaa punaista valoa, joka ei ole erityisen häiritsevää yöaktiivisille eläimille, joten se sopii hyvin yöeläinten lämmittelypaikan järjestämiseen ja terraarion yleiseen lämmittämiseen sekä mm. kananpoikasten yms. untuvikkojen, kissanpentujen, porsaiden yms. lisälämpöä tarvitsevien eläinten poikasten keinotekoiseen lämmittämiseen.

Lamppua voidaan käyttää kaikissa E27-kantaista (hehkulamppu)polttimoa käyttävissä valaisimissa. Kaikki sarjan lämpölamput ovat sisäisellä heijastimella varustettuja, joten ne kohdistavat lämpösäteilyn tehokkaasti pienelle alueelle.

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Infrapunalamppu E27 Red Night 25W”
Scroll to Top