Dosaatiopumppu 4-kanavainen (Master)

64,51 

Dosaatiopumppu merivesiakvaarioon tai kasviakvaarioon. Dosaatipumpulla lisätään akvaarioon Balling-suoloja (mm. magnesium ja kalsium) tai kasvilannoitteita, jolloin aineiden pitoisuus vedessä pysyy automaattisesti optimaalisella tasolla.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.8202 Osasto:

Dosaatiopumppu merivesiakvaarioon (balling-aineiden lisäys), kasviakvaarioon (nestemäisten lannoitteiden lisäys) yms. Dosaatiopumppua käytetään nestemäisten aineiden säännölliseen lisäykseen pieninä määrinä, jotta aineen pitoisuus vedessä pysyy mahdollisimman vakiona. Akvaariokäytössä dosaatiopumpulla voidaan lisätä merivesiakvaarioon nopeasti kuluvia aineita, kuten kalsiumia ja magnesiumia. Makeavesiakvaarioissa dosaatiopumppua voidaan käyttää lannoitteiden lisäämiseen kasviakvaarioissa.

Laboratoriokäyttöön kehitetyt dosaatiopumput voivat pumpata hyvin pieniä nestemääriä (esim. 1ml) lyhyin väliajoin (esim. kerran tunnissa). Dosaatiopumpulla pumpattava neste on tyypillisesti hyvin väkevässä muodossa mistä syystä erilaisia lisäaineita ei voi liukenemisongelmien takia aina sekoittaa toisiinsa, vaan niitä on pumpattava erillisistä astioista (esimerkiksi merivesiakvaarioon lisättävä magnesium-kloridi ja magnesium-sulfaatti eivät sekoitu kunnolla toisiinsa). Tästä syystä dosaatiopumppuja on saatavilla yhdellä tai usealla pumpulla varustettuina ja Master Doser-kytkennällä varustettuun ohjelmoitavaan pääpumppuun voidaan liittää erillisiä lisäpumppuja (Slave Doser), jotka eivät ole yksinään ohjelmoitavissa.

Tämä dosaatiopumppu on ohjelmoitava Master-versio, johon voi liittää alisteisia lisäpumppuja (Slave doser), pumppausteho on 1-99ml / pumppauskerta ja toimintasykli on säädettävissä välillä 1h – 7vrk.

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dosaatiopumppu 4-kanavainen (Master)”
Scroll to Top