Zoomed Aquatic Turtle Food – Maintenance 340g

9,69 

Natural Aquatic Turtle Food Maintenance Formula on uudistettu versio Zoomedin kehittämistä monipuolisista ja hyväksi todistetuista kilpikonnien pellettiruoista, Natural Aquatic Turtle Food – vesikilpikonnien pellettiruoka on saatavilla kolmena versiona kilpikonnan iän mukaisesti optimoituna.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 109.2011-2 Osasto:

Natural Aquatic Turtle Food Maintenance Formula on uudistettu versio Zoomedin kehittämistä monipuolisista ja hyväksi todistetuista kilpikonnien pellettiruoista, joita käytetään mm. eläintarhoissa ympäri maailmaa. Natural Aquatic Turtle Food – vesikilpikonnien pellettiruoka on saatavilla kolmena versiona kilpikonnan iän mukaisesti optimoituna. Maintenance formula on tarkoitettu aikuisille kilpikonnille, joten se sisältää paljon kasviperäisiä aineksia ja proteiinin määrä on siten suhteellisen alhainen. Pelletit ovat kelluvia ja kilpikonnien kokoon sopivaksi mitoitettuja.

HUOM! Natural Aquatic Turtle Food on optimoitu nimenomaisesti pohjois-amerikkalaisille suokilpikonnille eli Chrysemys-sukuisille lajeille (mm. punakorvakilpikonna), jotka aikuistuessaan alkavat käyttää huomattavia määriä kasviperäistä ravintoa. Akvaattiset kilpikonnalajit, jotka ovat puhtaita petoeläimiä, eivät ole tämän ruokasarjan kohderyhmä.

Tarkemmat tiedot koostumuksesta ja raaka-aineista ovat saatavilla valmistajan nettisivuilta: www.zoomed.com/

Paino 0,38 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zoomed Aquatic Turtle Food – Maintenance 340g”
Scroll to Top