Zoomed Aquatic Turtle Food – Growth 212g

7,41 

Terraarioeläinten kuivaruoka vesikilpikonnille. Zoomed Natural Aquatic Turtle Food Growth Formula. Pelletit ovat kelluvia ja kilpikonnien kokoon sopivaksi mitoitettuja. Sisältää tärkeät ravintoaineet ja vitamiinit helppokäyttöisessä muodossa.

Tuotetunnus (SKU): 109.2010-2 Osasto:

Zoomed Natural Aquatic Turtle Food – Growth Formula on uudistettu versio Zoomedin kehittämistä monipuolisista ja hyväksi todistetuista kilpikonnien pellettiruoista, joita käytetään mm. eläintarhoissa ympäri maailmaa. Natural Aquatic Turtle Food – vesikilpikonnien pellettiruoka on saatavilla kolmena versiona kilpikonnan iän mukaisesti optimoituna. Growth formula on tarkoitettu nuorille kasvaville kilpikonnille, joten se sisältää paljon eläinproteiinia, mutta kasviperäisen osan määrää on kasvatettu. Pelletit ovat kelluvia ja kilpikonnien kokoon sopivaksi mitoitettuja.

HUOM! Natural Aquatic Turtle Food on optimoitu nimenomaisesti pohjois-amerikkalaisille suokilpikonnille eli Chrysemys-sukuisille lajeille (mm. punakorvakilpikonna), jotka aikuistuessaan alkavat käyttää huomattavia määriä kasviperäistä ravintoa. Akvaattiset kilpikonnalajit, jotka ovat puhtaita petoeläimiä, eivät ole tämän ruokasarjan kohderyhmä.

Tarkemmat tiedot koostumuksesta ja raaka-aineista ovat saatavilla valmistajan nettisivuilta: www.zoomed.com/

Paino 0,24 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zoomed Aquatic Turtle Food – Growth 212g”
Scroll to Top