Zoomed Aquatic Turtle Food – Hatchling 424g

13,11 

Zoomed Natural Aquatic Turtle Food Hatchling Formula. Pienikokoinen täysravinto nuorille / poikasille. Pelletti kelluu eikä likaa akvaarion vettä, joten kilpikonnat voidaan ruokkia suoraan akvaarioon / altaaseen.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 109.2009-3 Osasto:

Zoomed Natural Aquatic Turtle Food (micro pellet) – Hatchling Formula on uudistettu versio Zoomedin kehittämistä monipuolisista ja hyväksi todistetuista kilpikonnien pellettiruoista, joita käytetään mm. eläintarhoissa ympäri maailmaa. Natural Aquatic Turtle Food – vesikilpikonnien pellettiruoka on saatavilla kolmena versiona kilpikonnan iän mukaisesti optimoituna.

Hatchling formula on tarkoitettu kilpikonnien poikasille, joten se sisältää paljon eläinproteiinia. Pelletit ovat kelluvia ja kilpikonnien kokoon sopivaksi mitoitettuja.

HUOM! Natural Aquatic Turtle Food on optimoitu nimenomaisesti pohjois-amerikkalaisille suokilpikonnille eli Chrysemys-sukuisille lajeille (mm. punakorvakilpikonna), jotka aikuistuessaan alkavat käyttää huomattavia määriä kasviperäistä ravintoa. Akvaattiset kilpikonnalajit, jotka ovat puhtaita petoeläimiä, eivät ole tämän ruokasarjan kohderyhmä.

Tarkemmat tiedot koostumuksesta ja raaka-aineista ovat saatavilla valmistajan nettisivuilta: www.zoomed.com/

Paino 0,48 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zoomed Aquatic Turtle Food – Hatchling 424g”
Scroll to Top