Sale!

Vedenpinnantasaaja Mekaaninen MA-100

16,12 

Mekaaninen vedenpinnantasaaja merivesiakvaarioon. Lisää korvausvesiastiasta painovoimaisesti vettä akvaarioon mekaanisesti sulkeutuvan venttiilin kautta, jota kontrolloi kelluvan kohon ohjaama vipu.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.8107 Osasto:

Mekaaninen vedenpinnantasaaja merivesiakvaarioon. Vedenpinnantasaaja / osmolaattori pitää akvaarion vedenpinnan samalla korkeudella, jolloin merivesiakvaarion veden suolapitoisuus (ominaispaino) ei muutu haihtumisen seurauksena. Tämä on tärkeää monille merivesieliöille, jotka vaativat vakaita vesiarvoja. Koska varsinkin avoimeen merivesiakvaarioon joudutaan haihtumisen takia lisäämään vettä lähes päivittäin, vedenpinnantasaaja on olennaisesti merivesiakvaarion hoitoa helpottava akvaariotarvike.

Tämä vedenpinnantasaaja on mekaaninen, eli akvaarion yläpuolella olevasta korvausvesiastiasta painovoimalla tulevan veden syöttö katkeaa ja avautuu mekaanisesti sulkeutuvan venttiilin kautta, jota kontrolloi akvaariossa oleva kelluvan kohon ohjaama vipu.

Kytkin on teknisesti yksinkertainen ja niinollen erittäin toimintavarma, mutta edellyttää että korvausvesiastia on kohokytkimen sisältävän altaan vedenpintaa korkeammalla.

Pidike sopii max. 19mm lasiin ja kohokytkimen taso on säädettävissä vedenpinnan mukaisesti korkeussuunnassa n. 16cm.

Kytkimeen sopii 1/4” PVC-letku (sama jota käytetään RO-suodattimissa). Mukana on 200cm letkua. Letkun voi liittää korvausvesiastiaan pohjaan / alareunaan tehtyyn läpivientiin (vesi juoksee astiasta painovoimaisesti) tai letkun voi vetää astian reunan ylitse (vesi juoksee alaspäin lappoperiaatteella).

Paino 0,25 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vedenpinnantasaaja Mekaaninen MA-100”
Scroll to Top