Valkuaisainevaahdotin V2 1850 l/h (600mm)

110,55 

Edullinen valkuaisainevaahdotin merivesiakvaarioon.Vesipumpputoiminen V2 1850 l/h (600mm) malli akvaarion ulkopuolelle.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3306 Osasto:

Valkuaisainevaahdotin merivesiakvaarioon. Akvaarion ulkopuolelle asennettava malli, joka sijoitetaan akvaarion viereen, vaahdottimen runko on akvaarion ulkopuolella ja vesipumppu ja paluuputki akvaarion sisäpuolella. Vaahdotin on ehdottomasti asennettava akvaarion ulkopuolisen tuen päälle, tämä ei ole ns. Hang-on malli eivätkä akvaarion reunan ylittävät osat ole suunniteltuja kannattamaan vaahdottimen painoa. Akvaarion sisäpuolella oleva vesipumppu voi olla ylimenokappaleen varassa, mutta myös pumpun alle on mahdollisuuksien mukaan suositeltavaa asettaa tuki. Vesipumpulla toimiva, neularoottori, vedenkorkeuden säätötoiminto, akryylirunko, irrotettava keräyskuppi. (Tätä vaahdotinta on mahdollista käyttää myös ala-altaan sisällä).

Pumpun teho 1850 l/h, 35W, mitat 211*130*600mm.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa. Nitraattia tarvitsevia pehmeitä koralleja ja makroleviä sisältävissä akvaarioissa vaahdotusta tarvitaan huomattavasti vähemmän (itse asiassa pehmytkoralliakvaarioissa vaahdotinta voidaan joutua pitämään ajoittain suljettuna riittävän ravinnepitoisuuden ylläpitämiseksi, ja toisinaan akvaarioon voi olla vaahdotuksen sijasta jopa tarpeen lisätä nitraattia).

Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkuaisainevaahdotin V2 1850 l/h (600mm)”
Scroll to Top