Sale!

Valkuaisainevaahdotin ES 400 l/h 12V

52,08 

Valkuaisainevaahdotin ES 400 l/h 12V Akvaarion sisäpuolelle asennettava valkuaisainevaahdotin pieniin merivesiakvaarioihin / nanoakvaarioihin. Vesipumpulla toimiva.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 203.3324 Osasto:

Akvaarion sisäpuolelle asennettava valkuaisainevaahdotin pieniin merivesiakvaarioihin / nanoakvaarioihin. Vesipumpulla toimiva, vaahdottimen sisäisen vedenkorkeuden säätötoiminto, Hang-On-kiinnike akvaarion yläreunaan asennuskorkeuden säädöllä max. 15mm lasiin, irrotettava keräyskuppi, ilmaletkussa äänenvaimennin, 12V jännitteellä toimiva vesipumppu (230V, 50Hz).

Pumpun teho 400 l/h, 5W, akryylirunko, kokonaiskorkeus 370mm (runkoputken halkaisija 70mm), akvaarion nimellinen suosituskoko max. 220 litraa.

HUOM! Merivesiakvaariossa vaahdotusteho tulee määritellä tapauskohtaisesti akvaarion sisällön, ei akvaarion nimellisen tilavuuden perusteella. Kalapainotteisissa akvaarioissa tarvitaan enemmän vaahdotuskapasiteettia kuin pääasiallisesti koralleja sisältävissä akvaarioissa. Nitraattia tarvitsevia pehmeitä koralleja ja makroleviä sisältävissä akvaarioissa vaahdotusta tarvitaan huomattavasti vähemmän (itse asiassa pehmytkoralliakvaarioissa vaahdotinta voidaan joutua pitämään ajoittain suljettuna riittävän ravinnepitoisuuden ylläpitämiseksi, ja toisinaan akvaarioon voi olla vaahdotuksen sijasta jopa tarpeen lisätä nitraattia). Valkuaisvaahdotuksen tehontarve riippuu myös olennaisesti vedenvaihtojen määrästä.

HUOM! Merivesiakvaariossa voidaan käyttää useampaa valkuaisainevaahdotinta. Jos akvaarion vaahdotuskapasiteettia on myöhemmin lisättävä tai akvaario vaihdetaan isompaan, voidaan hankkia lisää pienempiä ja edullisia vaahdottimia. Kahden tai useamman kompaktin vaahdottimen sijoittelu voi olla helpompaa varsinkin ahtaissa tiloissa ja yhden vaahdottimen mahdollisesti vikaantuessa valkuaisainevaahdotus ei ole täysin pois käytöstä.

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valkuaisainevaahdotin ES 400 l/h 12V”
Scroll to Top